Beauty hacks - kauneusvinkit kokeiluun

14.7.2016

KOKEILE NÄITÄ SUOSITTUJA VINKKEJÄ KAUNEUDENHOIDON HELPOTTAMISEKSI! </br></br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Kaikki sosiaalista mediaa selaavat ja kauneudesta kiinnostuneet ovat varmasti törmänneet termiin "beauty hack". Termillä tarkoitetaan keinoja, joiden avulla voi helpottaa meikkaamista ja kauneudenhoitoa. Toimituksemme keräsikin esittelyyn muutaman kokeilemisen arvoisen vinkin.


Kuva: Pexels

1. Vaikeuksia silmien rajaamisessa?

Jokaisella meistä on ainakin ajoittain vaikeuksia saada silmien rajaukset edes vähän sinnepäin symmetrisiksi ja varsinkin siipimäiset rajaukset tuntuvat tuottavan vaikeuksia. Rajausten tekemisen helpottamiseksi löytyykin pari vinkkiä:

  • Teippi. Nappaa pätkä teippiä ja liimaa se silmäsi ulkonurkkaan siihen linjaan, johon haluat siipirajauksesi tulevan. Tämän jälkeen piirrä rajaus paikoilleen teippilinjan avulla. Ja voilá! Tarkka ja suora rajaus hetkessä. Ota kuitenkin huomioon, että tätä keinoa ei suositella käytettäväksi, jos sinulla on herkkä silmänympärysiho. Lisäksi suosittelemme poistamaan enimmän liimapinnan teipinpätkästä ennen silmien läheisyyteen asettamista esimerkiksi liimaamalla se ensin muutamaan otteeseen kämmenselkään.

  • Kortti. Toinen keino helpottaa silmien rajausten tekemistä on piirtää rajauksen linja käyttäen apuna esimerkiksi korttia tai muuta suoran sivun omaavaa esinettä. Tämä on huomattavasti hellävaraisempi keino, kuin teippiä apuvälineenä käyttäminen. Sinun tarvitsee vain asettaa kortti silmäsi ulkonurkkaan siihen linjaan, johon haluat rajauksen siiven tulevan ja piirtää rajaus.

Ja hei, jos et halua uhrata luottokorttiasi eyelinerin armoille tai liimailla teippiä kasvoihisi, on Beautyblender tuonut markkinoille kitaran plektraa muistuttavan taipuisasta silikonista valmistetun Liner.Designerin, jonka avulla rajaukset onnistuvat myös hetkessä!

2. Ripset eivät meinaa taipua hyvin vaikka kuinka taivuttelisit?

Jo hiusten muotoilusta olemme huomanneet, että kaikki karvat muotoutuvat helpommin lämmön avulla. Mikset siis lämmittäisi myös ripsentaivuttimiasi ennen käyttöä? Lämmitettyjen taivuttimien avulla ripset taipuvat helpommin ja lopputulos kestää pidempään. Ripsentaivuttimien lämmittäminen onnistuu helpoimmin käyttämällä hiustenkuivaajaa. Puhalla hiustenkuivaajalla taivuttimet lämpimäksi ja taivuta ripsesi normaalisti. Suosittelemme varmistamaan esimerkiksi ranteen sisäpinnan avulla, etteivät ripsentaivuttimet ole päässeet liian kuumaksi ennen ripsien taivuttamista, jottet polta silmäluomiasi.

Mikäli hiustenkuivaajalla kikkailemisessa on liikaa vaivaa, voi aina ostaa valmiiksi lämpenevät taivuttimet. Perinteisemmistä mallista pitävälle löytyy esimerkiksi Ardell Heated Curler ja uusia tekniikoita kokeileville kampamainen Blinc Heated Lash Curler.

3. Ei aikaa odottaa kynsilakan kuivumista?

Jokainen nainen on varmasti joskus tuskaillut kynsilakan kuivumisen kanssa. Se tuntuu vievän ikuisuuden, eikä kuivumisen aikana oikein voi tehdä mitään. Jos sinulla ei ole aikaa odotella kynsilakan kuivumista, kokeile pistää sormet lakkauksen jälkeen jääkylmään veteen. Täytä kulho kylmällä vedellä ja lisää sekaan jääpaloja. Lakattuasi kynnet anna niiden kuivua muutama minuutti ja sen jälkeen laita sormesi kylmään veteen noin kolmeksi minuutiksi. Tämä kovettaa kynsilakan nopeammin ja pääset jatkamaan elämääsi normaalisti. Ota kuitenkin huomioon, että kynsilakka ei kylmässä vedessä varsinaisesti kuivu, vaan sen pinta vain kovettuu. Tiettyä varovaisuutta siis suositellaan vielä tämän keinon jälkeenkin, varsinkin jos lakkaa on tullut sudittua paksumpi kerros.

Jos sormien palelluttaminen ei kiinnosta, voi aina turvautua kynsilakan pikakuivattajiin. Ota kokeiluun esimerkiksi suihkemainen Mavala Mava Dry tai nestemäinen OPI Drip Dry.

4. Liian pitkä väli kampaamokäynneissä?

Hiuksiaan värjäävät tietävät, kuinka ärsyttävää juurikasvu on ja varsinkin vaalea juurikasvu tummissa hiuksissa, joka saa pahimmillaan aikaan efektin, että olet kaljuuntumassa! Jos kampaamokäynnistä on siis jo hetki eikä seuraava aika vielä siinnä lähitulevaisuudessa, niin ei hätää. Tarvitset vain mattaisen hiustenvärisi sävyisen luomivärin. Sudi luomiväriä juurikasvuusi, niin saat häivytettyä sitä sopivasti, jotta selviät seuraavaan kampaamokäyntiin. Luomiväri saa myös hiukset näyttämään tuuheammilta, joten voit hyödyntää sitä vaikkei juurikasvua vielä näkyisikään.

Mikäli luomivärit kuuluvat kuitenkin mielestäsi vain silmiin, niin usealta merkiltä löytyy värillinen tyvispray, jonka avulla häivytät juurikasvun nopeasti. Kokeile esimerkiksi L'Oréal Professionnal Hair Touch Up -hiussuihketta.