Ei pelkkä Contour Kit!

28.7.2016

ONKO TÄSSÄ MAAILMAN MONIPUOLISIN MUOTOILUPALETTI? <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Contour kit eli muotoilupaletti on meikkituote, joka jokaisen täytyy hankkia ihan vaan jo siksi, että muillakin on sellainen ja että sen käyttö nyt vaan on trendikästä. Et varmasti kuitenkaan ole ainoa, joka miettii, tulisiko korostuksien ja varjostusten avulla kasvonpiirteitä muotoilevaa palettia ihan oikeasti kuitenkaan käytettyä vai jäisikö se vaan lopulta lojumaan meikkilaatikkoon muutaman kokeilukerran jälkeen.


Jos haluat pelata paletin hankinnassa varman päälle suosittelemme, että käännät katseet kohti tätä meikkipalettia, joka edustaa suorastaan monitoimituotteiden ylintä aatelistoa!

Ruotsalaisen FÄRG-merkin Contouring Palette sisältää kuusi puuterimaista Matte Hyperflex Shadow -sävyä, joiden avulla syntyy niin kohottavia korostuksia kuin kasvonpiirteitä muotoilevia varjostuksiakin. Paletin kuudesta sävystä viisi on mattaista ja yksi helmiäishohtoinen, heleää kuulautta iholle tuova sävy.

Erityistä paletissa on, että sen sävyt sopivat käytettäviksi myös silmäluomilla ja kulmakarvojen meikkauksessa. Samalla paletilla syntyy siis myös sekä arkeen että juhlaan sopiva luonnollinen silmämeikki! Sävyjen monipuolisuus ei kuitenkaan lopu vielä siihenkään, sillä niiden koostumukset sopivat käytettäviksi myös kostealla siveltimellä intensiivisemmän lopputuloksen luomiseksi. Näillä sävyillä onkin mahdollista jopa rajata silmät!

Paletin ylivertaisuus jatkuu entisestään, sillä peilillisen rasian värinapit ovat irrotettavissa ja siihen on myynnissä paitsi alkuperäisiä sävyjä korvaavia täyttöjä myös täysin uusia sävyjä, joilla paletista voi tehdä entistä monipuolisemman. Jos siis tuntuu, että kuusi muotoilusävyä on liikaa, niin muutaman niistä voi korvata vaikka värikkäämmillä luomiväri- tai poskipunasävyilä!

Jos et ole puuterimaisten contour-sävyjen ystävä tai kaipaat satunnaista vaihtelua puuterimaisille tuotteille, löytyy merkiltä ratkaisu myös siihen: FÄRG Highlight Cover Foundation Base on läpinäkyvä voide, jota voidaan sekoittaa merkin puuterimaisten värisävyjen kanssa voidemaisten meikkituotteiden luomiseksi. Poskipunasta voi siis silmänräpäyksessä luoda vaikka huulipunan!

FÄRG Contouring Palette -muotoilupalettia on saatavilla sekä tummemmalle että vaaleammalle iholle sopivina kokonaisuuksina, joiden lisäksi myynnissä on myös pokipunasävyn sisältävä versio sekä ihan pelkkiä poskipunia sisältävä paletti.

Tämän paletin hankkiessa ei siis todellakaan tarvitse pelätä, että tuote jäisi lopulta käyttämättä!