Esittelyssä maailman kauneimmat vesipullot

6.4.2016

VESIPULLON EI TARVITSE OLLA TYLSÄ! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Moni on varmasti kuullut ihon hyvinvoinnin lähtevän sisältä. Yksi tekijä hyvinvoivan ihon takana on riittävä veden juonti. Ihminen tarvitsee päivän aikana pari litraa vettä, josta osa tulee ravinnon kautta. Säännöllinen veden juonti pitkin päivää on hyvästä iholle, minkä vuoksi mukana kannattaa kantaa vesipulloa.

Vesipullon ei kuitenkaan tarvitse olla mikä tahansa pullo.

bkr syntyi kahden ystävyksen halusta tehdä arkisesta juomapullosta hieman hienompi, kestävämpi ja puhtaampi. Heidän haaveenaan oli juomapullo, jota ei heitettäisi pois parin käyttökerran jälkeen vaan vaalittaisiin kauniina käyttöesineenä päivittäin. Juomapullo, josta ei tarvitsisi pelätä saavansa muovikemikaaleja kehoonsa ja joka kaiken lisäksi näyttäisi tyylikkäältä.

Syntyi bkr: lasinen juomapullo, joka on kaunis kuin karkki! Vallankumouksellinen bkr-juomapullo ei sisällä haitallisia ainesosia kuten ftalaatteja tai BPA:ta. Sen sijaan sen silikonisuojus antaa kämmenelle tukevan otteen ja lasipullossa vesi säilyy raikkaana koko päivän. Vuotamaton korkki pysyy kiinni hurjassakin menossa ja lasi on materiaalina käytännössä ikuinen. bkr on enemmän kuin tavallinen juomapullo, joten sitä on saatavilla erilaisissa väreissä ja tyyleissä, sekä kolmessa eri koossa.

Päivittäisen vedenjuonnin suosituksen täyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tarpeellisen vesimäärän (2 litraa) saat jo neljällä pienellä tai kahdella isolla bkr-pullollisella. Pieneen janoon ja käsilaukkuun on lisäksi saatavilla pikkuinen 250 millilitran vetoinen bkr-pullo.

Koe aivan uudenlainen raikkaus ja tutustu bkr-juomapulloihin!