Essie ja Sofi Fahrmanin suosikkisävyt

8.2.2016

KATSO HURMAAVAT KYNSILAKKASÄVYT! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Sofi Fahrman on ruotsalainen, New Yorkissakin asunut tunnettu bloggaaja, yrittäjä ja toimittaja, joka rakastaa kauniita kynsiä.

Muutettuaan suurkaupungin sykkeeseen Sofi sai huomata, että kynsien laitattaminen salongissa oli siellä yhtä arkipäiväistä kuin hampaiden harjaaminen. Useat kynsisalongit käyttivät Essien tuotteita ja viiden vuoden kaupungissa asumisen ja aktiivisten salonkivierailujen jälkeen Sofi olikin jo tutustunut merkin sävyvalikoimaan varsin laajasti.

Kuinka olet valinnut suosikkisävysi, Sofi?

Ajattelin, miltä näyttäisi klassisen harmoninen vaatekokoelma ja toteutin sen kynsille. Valitsin kuusi kaunista ja ajatonta sävyä, jotka ovat helppo yhdistää muihin väreihin.

Mikä on oma suosikkisävysi?

Punaiset kynsilakat ovat naisellisia. Lakan sävyllä on suuri merkitys asukokonaisuuteen. Kynsilakka on edullinen ja muodikas asuste: se voi päivittää asukokonaisuuden ajamatta vararikkoon.

Kuinka yhdistät kynsilakan asukokonaisuuteesi?

Yhdistämisen sijaan mietin tilaisuutta. Uutena vuotena kynnet saavat kimaltaa, kesällä valitsen mielelläni korallin sävyjä ja jos illallistilaisuus vaatii pikkumustaa mekkoa, valitsen klassisen punaisen sävyn tai ranskalaisen manikyyrin.

Kuinka usein vaihdat lakkauksesi?

Vähintään kerran viikossa. Lisään päällyslakkaa varmistaakseni, että lakkaus kestää kauniina.

Katso Sofi Fahrmanin Essie-kynsilakoista koostama kokoelma.