Estelle & Thild - tutustu tuotemerkkiin!

17.4.2016

TIESITKÖ TÄTÄ MERKIN TUOTTEISTA? <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Estelle & Thild on ruotsalainen luonnonkosmetiikan yritys, jonka haluna on uudistaa käsitystä kauneudesta ja kosmetiikasta. Merkin tavoitteena on yhdistää huippulaatuiset luonnolliset öljyt sekä uutteet ja luoda iholle tehokkaan vaikutuksen aikaansaavia tuotteita.

Yrityksen petustaja Pernilla Rönnberg työskenteli ennen yrityksensä perustamista toimitusjohtajana ihonhoitoyrityksessä ja oli sitä kautta syventynyt kosmetiikan haitallisiin kemikaaleihin ja synteettisiin ainesosiin, joita useat yritykset käyttivät tuotteissaan. Pernilla alkoi pohtia, millaiseen maailmaan hänen tyttärensä Estelle ja Mathilde tulevat kasvamaan, minkä seurauksena hän halusi kehittää innovatiivisen ihonhoitotuotemerkin, joka valmistaisi tehokkaita tuotteita luonnonmukaisista raaka-aineista. Vuonna 2007 syntyi tytärten mukaan nimetty Estelle & Thild.

Pernilla haluaa tehdä brändistä seuraavan sukupolven ihonhoidon edelläkävijän, minkä vuoksi Estelle & Thild panostaa kaikessa toiminnassaan laatuun ja puhtauteen. Tämä tarkoittaa, että jokainen tuote sisältää tarkoin valittuja öljyjä ja uutteita joiden vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot hoitavat ihoa. Kaikki ainesosat ovat täysin luonnollisia ja tiukan Ecocert-sertifikaatin mukaisia. Ainesosien laatu ja puhtaus tekee niistä erityisen tehokkaita ja tuotteista riittoisia.

Estelle & Thild -tuotteiden avainainesosien eli merileväuuteen, pohjoisten marjojen, kaurauutteen, hyaluronihapon ja mustan seljankukan yhdistelmät luovat sopivia ihonhoitotuotteita jokaiselle ihotyypille ja tarpeelle: merilevä korjaa väsynyttä ihoa, marjat tehostavat ihon omaa paranemisprosessia, kaura tasapainottaa herkkää ihoa, hyaluronihappo syväkosteuttaa ja seljankukka toimii ihoa puhdistavana ainesosana.

Kaikki Estelle & Thild tuotteet ovat saaneet Ecocert-sertifikaatin, joka on yksi maailman arvostetuimmista luontaistuotesertifikaateista. Sertifikaatin saaminen edellyttää, että vähintään 95% tuotteessa käytetyistä kasviuutteista täytyy olla sertifioituja ja vähintään 10% koko tuotteen ainesosista täytyy luonnonmukaisesti viljeltyjä. Vähintään 95% koko tuotteen sisällöstä täytyy olla valmistettu luonnonmukaisista raaka-aineista.

Jokainen iho ansaitsee tulla hoidetuksi parhailla mahdollisilla tuotteilla, jotka ovat puhtaita ja huolellisesti formuloituja.

Tutustu Estelle & Thild -valikoimaamme täällä!