Euroviisuhuumaa - valmistaudu tähtisateeseen!

12.5.2016

KATSO VINKIT EUROVIISUMEIKKIIN! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Kukaan on tuskin voinut välttyä viime päivinä Euroviisuhuumalta.

Olit sitten viisufani tai satunnaisseurailija, on Euroviisuilla tarjota jokaiselle runsaasti kauneusinspiraatiota. Valitsimme omat suosikkilookkimme sekä niiden luomiseen sopivat tuotteet ja kokosimme niistä ideoita sivustollemme. Säihkettä, loistetta ja kimallusta ei taatusti puutu!

Tässä ovat omat suosikkilookkimme!


Azerbaitsan - Samra Rahimlim, "Miracle"

Samra aloitti uransa vuonna 2012 ollessaan 16 vuotiaana nuorin maansa Euroviisukarsintaan osallistuja. Neljä vuotta myöhemmin hän voitti karsinnan ja pääsi edustamaan Azerbaitsania Euroviisujen finaaliin Miracle-kappaleella.

Olemme hurmioituneet Samran upeista kiharoista ja paksuista hiuksista, joita hän omien sanojensa mukaan inhoaa leikkauttaa, minkä vuoksi ne saavatkin kasvaa pitkinä. Mekin tahdomme!

Get the look! ghd Curve Creative Curl Wand: Ihastuttava lainesauva, jonka patentoitu, keraaminen tri-zone®-teknologia mahdollistaa kauniit ja pitkäkestoiset laineet. Kärkeä kohti kapenevan sauvan pinnalla olevien sensorien ansiosta laitteen lämpötila pysyy tasaisena ja hiustenmuotoilu on mahdollisimman hellävaraista.

Belgia - Laura Tesoro, "What's The Pressure"

Laura on belgialainen monilahjakkuus, joka osaa niin laulaa, tanssia kuin näytelläkin. Kahden artistin tytär astui kuuluisuuteen jo 8-vuotiaana saatuaan roolin belgialaisesta TV-ohjelmasta.

Nuoren punapään kauniit kiharat ja luonnollinen meikki muodostavat yhdessä tyylikkään ja samalla myös rennon yhdistelmän, joka sopii täydellisesti myös kesäisiin juhliin.

Get the look! _bareMinerals Original SPF 15 Foundation: Mineraalimeikkipohjan ohut koostumus jättää iholle luonnollisen ja valoa heijastavan lopputuloksen. bareMineralsin klassikkotuote tasoittaa ihon sävyä ja häivyttää ihovirheitä kätkien tummia silmänalusia, ihon punoitusta ja pigmenttivirheitä.

Australia - Dami Im, "Sound Of Silence"

Etelä-Koreassa syntyneella Damilla on kunnia päästä edustamaan Australiaa maan osallistuessa Euroviisuihin vasta toista kertaa. Dani muutti Australiaan 9-vuotaana ja opetteli puhumaan englantia Spice Girlsin ja Mariah Careyn musiikkia kuunnellen. Vuonna 2013 hän voitti Australian X-Factor-ohjelman ja on siitä asti ollut maansa suosikkitähtiä.

Olemme rakastuneet täysin Damin klassisen tyylikkääseen, mutta samalla dramaattisen näyttävään meikkiin. Kissamaiset rajaukset, punaiset huulet sekä punaiset kynnet luovat elegantint kokonaisuuden, jota upea käsikoru ja kaunis asu täydentävät. Damin upeasti kiiltävät hiuksetkaan eivät ole jääneet meiltä huomiotta.

Get The Look! _IsaDora Twin Tip Eyeliner on monikäyttöinen silmänrajaustussi, jonka erikoismuotoiltu kärki mahdollistaa monipuolisten silmänrajausten luomisen. Tussimaisen rajauskynän kapealla syrjällä on helppo luoda ohuita rajauksia ja kynän leveämmällä reunalla syntyy dramaattisempi lopputulos.

Käy katsomassa muut Euroviisujen innoittamat tuotepoimintamme täältä!