FOREO IRIS - Hiero silmänympärykset nuorekkaiksi

15.9.2016

VARMISTA, ETTÄ SILMÄNYMPÄRYKSESI PYSYVÄT YHTÄ NUOREKKAINA KUIN MIELESI! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Siitä huolimatta, että moni tuntee itsensä ikinuoreksi vähintäänkin ajatustasolla, saattaa vilkaisu peiliin vihjata muuta. Yleensä ensimmäinen paikka, jonne vuosien vierimisestä kielivät rypyt kasvoilla ilmestyvät on silmänympärysalue.


Silmänympärysten iho on muuta kasvojen ihoa jopa kymmenen kertaa ohuempaa, minkä lisäksi sillä on vähemmän talirauhasia. Paitsi että herkkä iho joutuu usein päivittäin altistumaan joskus jopa turhan voimakkain ottein tehdylle silmämeikin puhdistukselle, aiheuttaa myös auringon UV-säteily sille vaurioita.

Kun ihoa sekä kosteutetaan hyvin että suojataan auringolta ja silmämeikki poistetaan siihen tarkoitetuilla tuotteillla hellävaraisesti, voidaan juonteiden ilmestymistä viivästyttää. Totuus on kuitenkin, että eletyn elämän itkut ja naurut sekä auringon aikaansaamat siristelyt heijastuvat lähes väistämättä jossakin vaiheessa silmänympäryksien iholle - yhdessä huonosti nukuttujen öiden ja muiden tekijöiden aikaansaaman turvotuksen kanssa.

Jos kuitenkin kaipaat pientä lisäapua silmänympärysihon nuorekkuuden ylläpitoon, on tämä suosikkilaitteemme ehdottomasti tutustumisen arvoinen keksintö!

FOREO IRIS on silmänympärysiholle kehitetty hierontalaite, joka hyödyntää värähtelyyn perustuvaa T-Sonic™-teknologiaa. Silikonipäällysteinen laite sopii erityisesti käytettäväksi yhdessä silmänympärysvoiteen kanssa, sillä sen hyödyntämä värähtelyteknologia auttaa hoitotuotteita imeytymään syvemmälle. Samalla se myös edistää silmänympärysihon mikroverenkiertoa ja laitteen säännöllisellä käytöllä voidaan ennaltaehkäistä tummia silmänalusia. Kekseliäs laite auttaa myös vähentämään silmänympärysten turvotusta sekä häivyttämään niiltä juonteita ja muita ikääntymisen merkkejä.

Silmänympärysiholle optimaalisesti muotoillussa laitteessa on kaksi toimintoa:

  • Spa-toiminto yhdistää vaihdellen värähtelevän T-Sonic™-teknologian ja pehmeän pulssituksen, jotka yhdessä luovat ammattimaista kasvohierontaa jäljittelevän vaikutelman. Toiminto on ideaali iholle, jolla on jo selvästi näkyviä ikääntymisen merkkejä.

  • Pure-toiminto jäljittelee hellävaraiseen taputteluun perustuvaa hierontaa. Toiminto sopii erityisesti iholle, jolla on havaittavissa ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

Laitteen kahdeksan värähtelyvoimakkuutta mahdollistavat jokaiselle iholle sopivan hieronnan. Laite muistaa automaattisesti edellisellä käsittelykerralla käytetyn valinnan, mikä helpottaa sen käyttöä. Laitteen käyttö on nopeaa, sillä molemmat silmänaluset kaipaavat vain 30 sekunnin käsittelyn ja laitteen akku riittää täydellä latauksella jopa 140 käyttökertaan.

Hauskasti kiemurteleva ja värisevä hoitopää on muotoiltu sopimaan silmänympärysalueelle täydellisesti. Laitteen käyttö saattaa kuulostaa aikaa vievältä ja ihonhoitorutiinia venyttävältä, mutta koska yksi käsittelykerta vie aikaa vain minuutin, on se itseasiassa varsin vaivatonta. Ajatus siitä, että laitteen käyttö auttaa myös tehostamaan silmänympärysvoiteen imeytymistä ja vaikutuksia tekee sen käytöstä entistäkin mieluisampaa!

Löydät FOREO-laitteet elevenin verkkokaupasta!