FOREO LUNA Play - supersöpö ihonpuhdistuslaite!

25.8.2016

OLETKO JO TUTUSTUNUT FOREON IHONPUHDISTUSLAITTEISIIN? </br></br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Tuntuuko, ettet saa ihoasi puhdistettua kunnolla tai kärsitkö jatkuvasti tukkeutuvista ihohuokosista? Vastaus ongelmiisi saattaa löytyä FOREOn innovatiivisista ihonpuhdistuslaitteista!

FOREO on ruotsalainen yritys, joka valmistaa muun muassa silikonisia LUNA™-ihonpuhdistuslaitteita. Laitteiden erikoisuus perustuu innovatiivisiin T-Sonic™-pulsseihin, jotka saavat laitteen värisemään jopa 8000 kertaa minuutissa! Värähtely syväpuhdistaa ihoa, mutta on silti hellävarainen. FOREO LUNA™ onkin oivallinen apuväline jokapäiväiseen ihonhoitoon ja meikinpoistoon ja puhdistaa jopa 99,5% kaikesta iholla olevasta liasta ja turhista öljyistä.

Laitteiden silikonista valmistetut harjakset ovat jopa 35 kertaa hygieenisempiä kuin esimerkiksi nailonista valmistettujen kasvojenpuhdistusharjojen harjakset. Tämän takia laitetta ei tarvitsekaan uusia jatkuvasti tai siihen ei tarvitse hankkia varaharjaspäitä eli kyseessä on erittäin ekologinen valinta kasvojenpesuharjaa haluavalle.


FOREOn laitteet ovat täysin vedenkestäviä, joten voit käyttää niitä esimerkiksi suihkussa kasvojenpesun lisänä. Lisäksi koko kasvojen läpi käyminen FOREOn laitteella kestää vain minuutin!

Alkaako kuulostaa jo houkuttelevalta? Mikäli huomaat nyökytteleväsi ruudun takana, mutta silti pohtivasi, että haluatko kuitenkaan sijoittaa päälle sataa euroa laitteeseen, jonka hyödyistä et ole varma, on FOREO tuonut sinulle ratkaisun! Minikokoinen LUNA Play on hyvä testikappale, jos joudut vielä harkitsemaan hetken oman täysikokoisen LUNAn kotiuttamista.

LUNA Playsta löydät kaksi erilaista silikonista puhdistuspintaa, joiden erikokoisilla silikoninystyillä hoidat ihoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Ohuilla nystyillä puhdistat normaalin ja herkän ihon hellävaraisesti tehokkuudesta tinkimättä. Yläreunassa pienemmällä alueella olevat paksummat nystyt helpottavat puhdistamaan alueet, jotka vaativat tarkkaa ja huolellista puhdistusta. Kaikki tämä on lisäksi pakattu pieneen pakkaukseen, sillä LUNA Play on vain vanulapun kokoinen!

LUNA Playn erottaa tavallisista LUNA-laitteista supersöpön pienen kokonsa lisäksi se, että sitä ei voi ladata. Laitteen sata käyttökertaa kuitenkin varmistavat, että saat varmasti kattavan kokemuksen FOREOn ihonpuhdistuslaitteista ja uskallat sittemmin hommata kylpyhuoneen hyllylle oman LUNA 2:n tai LUNA Mini 2:n.

Entäs sitten se mainittu ekologisuus? Eihän laite, johon ei voi vaihtaa pattereita tai jota ei voi ladata ole kauhean ekologinen? Ei hätää! LUNA Play on täysin kierrätettävissä oleva tuote. Sinun tarvitsee vain leikata laitteen silikonipinta auki ja näin voit viedä laitteen eri osat eri kierrätyspisteisiin. Lisäksi toimituksemme keksi, että käytettyä laitetta voi loistavasti käyttää esimerkiksi matkakokoisena siveltimenpesuapuvälineenä! Silikoniset harjakset nimittäin auttavat syväpuhdistamaan myös siveltimien meikkijäämät.

Nyt vain valitsemaan oma suosikkivärisi seitsemän värin valikoimasta ja testaamaan tätä ihonhoitosi mullistavaa laitetta!

Tutustu FOREOn koko valikoimaan täällä!