Haastattelussa Ciatén perustaja Charlotte Knight

6.9.2016

CHARLOTTE PALJASTAA, MISTÄ SAA INSPIRAATIONSA JA MIKÄ ON TRENDIKÄSTÄ TULEVANA TALVENA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Englantilainen Charlotte Knight aloitti uransa kynsiteknikkona. 21-vuotiaana hän muutti Irlantiin ja avasi Dublinin ensimmäisen kynsibaarin, jonne asiakkaat saattoivat mennä vaivatta manikyyriin. Niin Lontoon, Pariisin kuin New Yorkinkin muotiviikoilla tunnettujen muotitalojen näytösten kynsistä huolehtineella naisella oli kuitenkin vieläkin suurempi unelma: lanseerata oma tuotemerkki.

Charlotte toteutti unelmansa ja vuonna 2009 lanseerattiin kynsilakoistaan tunnetuksi tullut Ciaté London. Ciatén läpimurto tapahtui merkin julkaistua hetkessä hitiksi nousseen kaviaarimanikyyrin, jossa kynsilakan pintaa elävöitettiin pienillä koristehelmillä.

Me elevenillä rakastamme kuulla upeista naisista kosmetiikkayritysten takana. Olimmekin onnekkaita, sillä pääsimme esittämään Charlotelle viisi kiinnostavaa kysymystä!

Mistä saat inspiraatiosi?

Rakastan kävellä läpi Lontoon sen rakennuksia, katutaidetta ja ihmisiä katsellen. Ympärillämme olevat erilaiset värit ja tekstuurit ovat täydellinen lähde inspiraatiolle!

Mikä Ciaté-tuote on oma suosikkisi ja miksi?

En koskaan lähde kotoa ilman, että ripsissäni on Ciatén Triple Shot Mascaraa. Se luo uskomattoman tuuheat ja pitkät ripset! Pidän huolta, että ripsiväri on aina mukana käsilaukussani.

Toinen suosikkini on Ciaté Makeup Melter -meikinpoistotuote, joka kirjaimellisesti sulattaa kasvoilta meikin sekunneissa (jopa pitkäkestoisen huulipunan ja ripsivärin)! Todellinen pelastaja!

Missä näet Ciatén 10 vuoden kuluttua?

Näen Ciatén tuotteiden levinneen myymälöihin maailmanlaajuisesti minkä lisäksi sillä on omia lippulaivamyymälöitä suurimmissa kaupungeissa.

Jos voisit tehdä kokoelman yhteistyössä kenen kanssa tahansa kuka se olisi ja miksi?

Minusta olisi ollut ihanaa saada tehdä yhteistyötä Alexander McQueenin kanssa. Oli inspiroivaa työskennellä hänen muotinäytöksissään ja nähdä hänen luomuksiensä heräävän eloon. Hänen luomuksensa olivat niin rouheita ja kekseliäitä - se olisi sopinut täydellisesti Ciatélle!

Mikä on trendikästä tulevana talvena?

Rakastan talveen aina sopivia klassisia tummia värejä, mutta tuo mukavaa vaihtelua sekoittaa niitä metallisiin sävyihin: ruusukulta, metallinharmaa ja kulta tuovat lookkiin särmää.

Tutustu Ciatén uutuustuotteisiin:

  • Ciaté Pretty Stix Murumuru Butter Lipstick on kosteuttava huulipuna, jonka murumuru-voita ja aminohappoja sisältävä, pehmeän voidemainen koostumus tuo huulille runsaan sävyn ja kiillon. Ravitseva huulipuna kosteuttaa ja hoitaa huulia samalla kun se antaa niille upean sävyn.

  • Ciaté Scrub Stix Exfoliating Lip Balm on huulia hellästi kuoriva ja kosteuttava puikko, joka sisältää mikrokokoisia, kuollutta ihosolukkoa hellästi irrottavia rakeita. Hoitava sekoitus merileväuutteita, murumuru-voita ja E-vitamiinia auttaa palauttamaan huulille niiden pehmeyden ja kosteuden.

  • Uudet Pretty- ja Fearless -luomiväripaletit sisältävät molemmat yhdeksän toisiaan täydentävää luomivärisävyä, joiden avulla luot niin arkeen kuin juhlaankin sopivia silmämeikkejä. Hienojakoiset ja pitkäkestoiset luomivärit tuovat intensiivisen sävyn, joka levittyy ja häivyttyy kauniisti. Luo luomivärien avulla kuulas ja luonnollinen lopputulos tai kerrosta sävyjä saadaksesi syvän ja intensiivisen silmämeikin.