Halloween-tutoriaali: värikäs narri

20.10.2016

KOKEILE VÄRIKÄSTÄ LOOKKIA! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Halloweenin ei tarvitse olla vain kauhua ja kummituksia! Inspiroidu väreistä ja valitse Halloween-lookiksesi veikeä narri. Katso ohjeet lookin luomiseen vaihe vaiheelta!


Yhdistä värikäs sirkus ja narrimainen leikkisyys luomalla lopputulos, joka sopii niin puheliaille hauskuuttajille kuin niillekin, jotka etsivät tekosyytä olla puhumatta koko iltana kellekään. Olit sitten vitsinikkari tai pantomiimin puolelle kallistuvaa tyyppiä, sopii lopputulos taatusti molemmille!

Pohja

Levitä kasvoille pitkäkestoista, vaaleaa meikkivoidetta. Kokeile esimerkiksi Revlon ColorStay Makeup -meikkivoidetta sävyssä 110 Ivory ja kiinnitä se kasvoille kevyellä ja läpikuultavalla Paris Berlin HD La Poudre Hightech-irtopuuterilla. Tuo poskille heleää sävyä Milani Baked Blush poskipunan raikkaalla Dolce Pink -sävyllä.

Silmät

Huolittele kulmakarvat. Hahmottele luomille häivyttämätön ja liioiteltu silmämeikki esimerkiksi Max Factor Masterpiece Nude Palette Eye Shadow Golden Nudes -luomiväripaletin kultaisilla ja ruskeilla sävyillä. Levitä ripsiin tuuheutavaa ripsiväriä (kokeile esimerkiksi Max Factor False Lash Effect Mascaraa) ja lisää tarvittaessa tekoripset.

Hahmottele kasvoille kuvan mukaiset kuviot käyttäen ohutta sivellintä ja ruskeaa luomiväriä.

Kuviot ja huulet

Täytä kuviot pisteitä ja sydämiä lukuunottamatta mustalla nestemäisellä silmänrajaustuotteella. Kokeile esimerkiksi Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner -rajaustussia. Sipaise huulille metallinhohtoista NYX Cosmic Metals Lip Cream -huulipunaa sävyssä Speed of Light.

Kaula ja yksityiskohdat

Maalaa kaulan iholle violetilla ja punaisella vesiliukoisella ihomaalilla kauluri. Käytä samoja sävyjä kasvoja koristavissa sydämissä ja palloissa. Voit käyttää myös runsaspigmenttistä huulipunaa tai luomiväriä.

Valmis!