Heleän meikin salaisuus: viuhkasivellin!

5.9.2016

OLET EHKÄ TIETÄMÄTTÄSI KAIVANNUT TÄTÄ MEIKKISIVELLINTÄ! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Pelottaako poskipunan käyttö tai arveluttaako aurinkopuuterin annostelu? Tuntuuko, ettet koskaan saa puuteria kasvoille tarpeeksi heleänä ja kevyenä? Kuulostaa siltä, että olet viuhkasiveltimen tarpeessa!


Fan brush eli viuhkasivellin on nimensä mukaisesti muodoltaan viuhkaa jäljittelevä meikkisivellin, joka sopii täydellisesti sekä meikkipohjan viimeistelyyn että levittämään meikkituotteet kasvoille henkäyksen kevyinä.

Kokeile: Sigma F41 Fan Brush, 17,80 eur.

Viuhkasiveltimen salaisuus on sen ohuen harjaspään pitkissä karvoissa. Koska sivellin ei ole yhtä tiheä kuin tyypillinen puuteri- tai poskipunasivellin, poimivat sen harjakset siihen tavallista vähemmän tuotetta. Pitkät ja taipuisat harjakset takaavat myös, että tuote levittyy kasvoille erittäin kevyesti, joten luonnollisen kevyen lopputuloksen luominen on entistä helpompaa.

Monikäyttöinen viuhkasivellin sopii täydellisesti niin poskipunan kuin aurinkopuuterinkin levitykseen, sillä sen avulla on mahdollista aloittaa hyvin kuulaasta ja kevyestä sävystä ilman, että tarvitsee pelätä lopputuloksen olevan välittömästi liian rohkea. Sävyä on helppoa lisätä asteittain minkä lisäksi se häivyttyy iholle kauniisti.

Kokeile: Sigma Etheral Radiance Brush Set (74,30 eur) sisältää monipuolisen valikoiman laadukkaita meikkisiveltimiä.

Viuhkasivellin sopii käytettäväksi myös meikkipohjan viimeistelyyn: sen avulla voi viimeistellä meikin sivelemällä kasvoilta hellästi pois liiallisen puuterin, joka sammuttaa ihon oman hehkun. Kokeile sivellintä myös voidemaisten korostustuotteiden levitykseen!

Jos et ennen tiennyt tarvitsevasi viuhkasivellintä, voi sen hankintaan olla nyt hyvä syy!