Mitä mukaan matkalle - hiustuotteet

21.6.2016

KATSO, MILLÄ HIUSTUOTTEILLA REISSU SUJUU MUKAVASTI! <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Matkakosmetiikan tuotesuositukset jatkuvat ja tänään on vuorossa hiustenhoito. Matkakokoisia tuotteita löytyy ehkäpä parhaiten juuri hiustenpesun saralta: moni brändi tarjoaa suosituimmista tuotteistaan näppärät pikku koot reissuun mukaan otettaviksi. Harva kuitenkaan pärjää koko matkan ajan pelkällä shampoolla ja hoitoaineella, vaan hiusten muotoiluun ja hoitoon vaaditaan muitakin tuotteita.

Bumble and Bumble Color Minded Travel Set on mainio matkasetti värjätyille hiuksille. Bumble and bumblen Color Minded -tuotteet pitävät huolta siitä, että hiusväri ei haalistu matkallakaan. Lisäksi pakkauksessa on mukana monipuolinen muotoiluvoide, joka suojaa hiuksia niin lämpökäsittelyltä kuin UV-säteiltäkin. Hiusten muotoilusta ja riittävästä suojasta ei siis tarvitse tinkiä!

Batiste Dry Shampoo On The Go -kuivashampoo on monelle arjen pelastus, mutta tiesitkö että niitä saa myös minikoossa? Pikkuinen kuivashampoo virkistää hiukset silloin, kun suihkuun ei syystä tai toisesta ehdi. Batisten kuivashampoo antaa myös runsaasti tukea ja tekstuuria esimerkiksi rouhealle lettikampaukselle: kuka sanoi, ettei aurinkorannalle voi tälläytyä?

Tangle Teezer Compact Styler -hiusharja on jo klassikko. Sekä märät että kuivat hiukset hetkessä silottava takuntaltuttaja on helppo pakata mukaan vaikkapa käsimatkatavaroihin. Tangle Teezer ei suinkaan ole vain hiusten harjaamista varten, vaan tarvittaessa sen avulla onnistuu myös kevyt tupeeraus!

Näillä aseilla hiusten hoito myös matkaolosuhteissa on hieman helpompaa, eivätkä tuotteet vie liikaa tilaa matkalaukussa. Toivottavasti artikkeli tarjosi vinkkejä hiuksista huolehtimiseen myös matkan aikana! Seuraavaksi perehdymme matkakokoisiin meikkeihin ja muihin tarpeellisiin tuotteisiin.