Hurmaannu Revlonista!

19.5.2016

KOKOSIMME YHTEEN MERKIN SUOSIKKITUOTTEET! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Revlon on yksi kauneusalan tunnetuimmista brändeistä. Merkki perustettiin jo vuonna 1932 yhden ainoan kynsilakan ympärille. Kynsilakan ainutlaatuisuus oli sen väri - kerrankin jotain muuta kuin punainen! Sittemmin merkin tuotevalikoima on laajentunut huomattavasti, mutta kaiken takana vaikuttaa yhä Revlonin halu tarjota kuluttajille ylellisiä, jännittäviä, innovatiivisia ja korkealaatuisia tuotteita kohtuuhintaan.

Kokosimme yhteen Revlonin suosituimmat tuotteet, joiden kautta merkkiin on helppo tutustua!

Revlonin tuotevalikoimasta löytyy supersuosittuja meikkivoiteita, joiden erinomainen sävytarjonta ja erilaisille ihotyypeille suunnatut koostumukset takaavat, että jokainen löytää niiden joukosta oman suosikkinsa.

Revlon ColorStay Makeup - Normal/Dry Skin -meikkivoide luo normaalille ja kuivalle iholle luonnollisen näköisen, kestävän meikkipohjan. Meikkivoide peittää ihon virheet ja kosteuttaa samalla ihoa. Öljytön koostumus pitää ihon pehmeänä koko päivän saaden sen näyttämään upealta.

Revlon ColorStay Makeup - Combination/Oily Skin -meikkivoide on kehitetty erityisesti rasvoittuvalle iholle. Meikkivoiteen Time Release Technology -ominaisuus pitää huolen, että meikkipohja kestää siistinä koko päivän. Meikkivoiteen koostumus imee itseensä ihon ylimääräisiä rasvoja vähentäen kiiltoa kasvoilta. Meikkipohja on tasainen, mattaisen tuntuinen ja luonnollisen näköinen aamusta iltaan.

Revlon PhotoReady Airbrush Effect Makeup -meikkivoide auttaa luomaan virheettömän ja heleän näköisen ihon. Kevyen meikkivoiteen valoa heijastava koostumus auttaa tasoittamaan ihon sävyä tuntumatta kasvoilla raskaalta.

Revlonin puuterimaiset ja voidemaiset poskipunat sekä korostustuotteet tuovat kasvoille heleää ja raikasta sävyä, joka viimeistelee meikkipohjan.

Revlon Highlighting Palette antaa kasvoille hienostunutta hehkua, vahvistaa päivettynyttä lookkia tai korostaa kasvonpiirteitä -ihan kuinka itse haluat sitä käyttää! Sipaise tuotetta poskipäille, nenänpäähän, amorinkaarelle, otsasi korkeimpaan kohtaan, kulmakarvojen alle tai minne vain hehkua haluatkin. Monipuolista tuotetta voidaan käyttää myös luomivärinä.

Revlon Cream Blush on voidemainen poskipuna, jonka kevyt koostumus levittyy ja häivyttyy iholle helposti. Tuote antaa upean hehkun poskille ja sen satiininen lopputulos varmistaa, että suorastaan sädehdit! Poskipuna kestää iholla jopa 8 tuntia.

Revlon Powder Blush on silkkinen poskipuna, jonka hienojakoinen koostumus antaa poskille luonnollista hehkua. Keveä puuteriposkipuna levittyy helposti poskipunasiveltimellä ja antaa kasvoille välittömästi raikkaan sävyn.

Innovatiiviset tuotteet, upeat koostumukset ja kauniit sävyt - siinä on resepti rakastettuihin huulimeikkituotteisiin!

Revlon Colorstay Moisture Stain on aivan uudenlainen huulikiilto, joka antaa huulille intensiivistä väriä ja mahtavan kiillon pitäen samalla huulet kosteuttettuina ja pehmeinä. Kevyt koostumus levittyy huulille helposti ja sisältää E-vitamiinia sekä aloe veraa, jotka hoitavat huulia. Tehokasta hoitoa ja upeaa väriä samassa tuotteessa!

Revlon ColorStay Ultimate Suede Lipstick on karitevoita, E-vitamiinia ja aloe veraa sisältävä samettinen huulipuna, jonka pehmeä koostumus levittyy helposti huulille. Hoidetun ja pehmeän tunteen huulille koko päiväksi tuovassa huulipunassa on monipuolinen sävyvalikoima.

Revlon Colorburst Balm Stain on sekä huulirasva että huulipuna. Paksun huulipunakynän pehmeä koostumus levittyy huulille helposti antaen niille pehmeyttä ja upean, kiiltävän sävyn. Kierrettävää kynää ei tarvitse teroittaa.

Tutustu Revlon-tuotteisiin täällä!