Huulipunia heille, jotka TODELLA tahtovat erottua

8.9.2016

LAITTAISINKO TÄNÄÄN VIHREÄÄ, PASTELLIVIOLETTIA VAI MUSTAA HUULIPUNAA? <br> <br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Huulipunien ollessa kyseessä klassinen punainen on aina varma valinta. Arkeen sopivat murretut marjaisat ja beiget sävyt, jotka voi sutia huulille vaikka ilman peiliä. 2010-luvulla intensiivinen pinkki tai oranssi on ollut hurjimpien huulipunavalinta, mutta nykyään vaihtoehdot kattavat koko väriskaalan. Tänä päivänä huulipunan väri on tärkeä asustevalinta ja instagramaajien lisäksi myös me tavikset kohautamme mielellämme hiukan erikoisemman sävyisillä huulilla.

Saisiko olla esimerkiksi vihreät, siniset tai mustat huulet? Kyllä kiitos!

Cailyn Cosmetics on korkealaatuinen meikki- ja ihonhoitosarja, jonka sydämessä on tinkimätön tuotekehitys. Cailyn Cosmetics -meikkejä on nähty niin Golden Globe -gaalassa, New Yorkin ja Los Angelesin muotiviikoilla kuin Grammy-gaalassakin. Suorituskykyiset, laadukkaat tuotteet sopivat siis myös vaativiin olosuhteisiin ja punaisen maton kaunottarille.

Sekä ammattilaisille että kuluttajille suunnattu meikkisarja tarjoaa ainutlaatuisen väriskaalan, mitä tulee huulituotteisiin. Cailyn Star Wave Mattalic Tint -huulipunat ovat trendikkäästi nestemäisiä ja hohtavat kilpaa minkä tahansa bling bling -korun kanssa. Pitkäkestoinen koostumus tuntuu huulilla miellyttävän kevyeltä ja superhohtava koostumus tekee huulista meikin keskipisteen. Metallihuulet kannattaa yhdistää minimaaliseen mutta skarppiin silmämeikkiin, jotta lopputulos ei ole over-the-top.

Pssst. Tämä Harry Potter -fani bongasi tuotteiden nimistä ainakin Bellatrixin, Dracon ja Siriuksen!

Toinen Cailynin uutuus on Pure Luxe Lipstick -huulipuna, jonka sävykavalkadi hakee vertaistaan. Pehmeältä tuntuva, runsaspigmenttinen huulipuna levityy huulille tasaisesti ja pysyy pitkään. Värin voi valita joko perinteisten punaisten, pinkkien tai korallien joukosta tai kokeilla rohkeasti turkoosia, minttua, ruskeaa, harmaata tai mustaa. Täydellinen tuote oman arkensa trendsettereille!

Ciaté Liquid Velvet Matte Lip Slick -huulipuna sisältää paitsi tavanomaisia sävyjä, myös ilahduttavan syvän petroolin sävyn (Teal) ja mahtavan kirkkaan fuksiapinkin (Sass Pot). Lip Slick on nestemäinen huulipuna, jonka tarkka applikaattori saa tuotteen samettisen koostumuksen levittymään huulille kauniisti ja tasaisesti. Kosteuttava tuote jättää huulille samettisen mattaisen pinnan ja tekee huulista pehmeän tuntuiset. Ja upean väriset, tietysti!

NYX Liquid Suede Cream Lipstick on monelle ensikosketus erilaisten huulipunien maailmaan. Liquid Suede on monen muun artikkelin tuotteen tapaan nestemäinen huulipuna, jonka koostumus mahdollistaa huikean pigmenttiset koostumukset ihanissa väreissä. Pastellilila Sway, tummanvioletti Amethyst, harmaa Stone Fox ja tummanruskea Club Hopper ovat upeita ilmestyksiä kenen tahansa huulilla.

Uskallatko säväyttää rohkeilla väreillä vai pysytteletkö mieluummin peruspunaisessa? Kommentoi alle!