Ihanat, helpot kiharat!

22.8.2016

KATSO VINKIT, KUINKA LOIHDIT HELPOSTI KAUNIIT KIHARAT TAI HUOLETTOMAT SURFFILAINEET! </br></br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Tiesitkö, että näyttäviin ja upeisiin kiharoihin et aina tarvitse kalliita ja erilaisia muotoilurautoja ja kihartimia? Helpot kiharat syntyvät oikeiden tuotteiden avulla pelkästään hiustenkuivaajalla tai jopa ilman mitään laitteita! Toimituksemme kokosi muutaman vinkkivideon, joiden avulla loihdit itsellesikin kauniit isot kiharat tai huolettomat surffilaineet!


Kauniin kuohkeisiin Hollywood-kiharoihin tarvitset hiustenkuivaajan ja pyöröharjan. Lisäksi videolla on käytetty Bumble and bumble Prep -pohjustustuotetta hiuksille, joka valmistaa hiukset muotoilua varten ja jonka avulla saat kaiken irti muista muotoilutuotteistasi. Lämpösuojana hiuksiin on käytetty Bumble and bumble Repair Blow Dry -seerumivoidetta, joka suojaa hiusta ja jopa korjaa jo olevia hiusvaurioita! Rakennetta hiuksiin on saatu Bumble and bumble Surf Foam Spray -muotoilusuihkeella sekä Bumble and bumble Thickening Dryspun Finish -hiussuihkeella, jolla viimeistelet kiharasi tuomalla niihin kuohkeutta ja ilmavuutta.

Katso videolta, kuinka loihdit upean ilmavat ja kauniit kiharat!


Tämän hetken trendinä hiuksissa ovat huolettomat laineet, jotka ovat ainakin hetkellisesti jopa syrjäyttäneet aina muodikkaat Hollywood-kiharat. Kauniit ja luonnollisen näköiset laineet hiuksiisi saat käyttämällä Bumble and bumble Surf Spray -suolasuihketta tai hoitavampaa Bumble and bumble Surf Infusion -hiussuihketta, joka sisältää trooppisia öljyjä ja suolavettä. Huolettomaan surffitukkaan et tarvitse hiusten muotoilulaitteita, et edes hiustenkuivaajaa!

Katso videoilta kaksi eri tekniikkaa saada helposti rennot laineet hiuksiisi!


Tutustu koko Bumble and bumblen ihanaan hiustuotevalikoimaan täällä!