Instagramin ihanat miesmeikkaajat

13.9.2016

MEIKKAAMINEN EI OLE VAIN NAISTEN JUTTU! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Mielestämme yksi parhaista modernin tasa-arvon ilmiöistä ovat Instagram-kuvapalvelun iki-ihanat, meikkaavat miehet. Meikkaamisen ei todellakaan tarvitse olla vain naisten juttu ja nämä miehet ovat osoittaneet, että kuka tahansa sukupuoleen katsomatta voi meikata itseään.


Kokosimme yhteen joukon omia suosikkejamme - joista moni jakaa taitojaan myös YouTuben puolella!

A photo posted by Sam Taylor (@sjt_mua) on

Sam Taylor (@sjt_mua) on 17-vuotias englantilainen miehenalku, jolla on yli 50 000 Instagram-seuraajaa. Upeita meikkilookkeja luovan pojan tilillä on runsaasti vakuuttavia kuvia ja videoita, jotka osoittavat, kuinka muuntautumiskykyinen ja taidokas meikkaaja Sam on.

Alannized (@alannized) on 18-vuotias Instagram-tähti, jolla on lähes 370 000 seuraajaa. Hänellä on myös kauneuteen keskittynytYouTube-kanava, jolla on yli 30 000 tilaajaa. Nuori herra esittelee Instagramissa erilaisia meikkilookkeja, minkä lisäksi hän julkaisee tilillään myös meikkitutoriaaleja.

A photo posted by ?Quinton West? (@quinton_west) on

Quinton West (@quinton_west) on 19-vuotias itseoppinut meikkaaja, jolla ei vielä ole runsaasti sisältöä Instagramissa, mutta jonka kehitystä jäämme innolla seuraamaan. Värikkäillä meikeillä leikkivän miehen kuvat todistavat, että parta sopii hyvin yhteen huolella häivytetyn silmämeikin, kuulaiden korostuksien sekä upeiden huulimeikkien kanssa!

A photo posted by Angel Merino (@mac_daddyy) on

Angel Merino (@mac_daddyy) ei ole enää mikään aloittelija, vaan julkkisten kanssa työskentelevä meikkitaiteilija. Rakastettu mies on suosittu myös Instagramissa, sillä hänellä on siellä jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Los Angelesissa asuvalle meikkitaiteilijalle tunnuksenomainen meikkilook koostuu katseita kääntävistä tekoripsistä ja hehkuvista korostuksista.

A photo posted by ???????Juniinho Rusty MakeUp (@juniinhorusty) on

Jos nautit taidolla meikatuista kulmakarvoista, tutustu Juninho Rustyyn (@juniinhorusty). Brasililaisen herran Instagram-tili vakuuttaa erityisesti myös upeilla smoky eyes -lookeillaan. Tämä mies saisi koska tahansa laittaa meidänkin kulmakarvat kuntoon!