Kuivat ja karheat hiukset kesän jäljiltä? Katso vinkit!

8.8.2016

PARHAAT TUOTTEET KUIVIEN HIUSTEN PELASTAMISEKSI! </br></br> Kirjoittanut: Aino - elvenin kauneustiimi


Kesälomat alkavat kohta olla suurimmalla osalla lomailtu ja kesän aurinkoisimmat päivät (valitettavasti) nähty. Nyt onkin taas aika alkaa hoivata auringon vahingoittamia hiuksia talven varalle. Kokosimme muutaman tuotevinkin, joilla herätät kesän kuivattamat kutrit taas eloon!Kuivien hiusten pelastamisen ensimmäinen vaihe on, että shampoo ja hoitoaine kannattaa päivittää mahdollisimman hiuksia kosteuttaviksi. Redkeniltä ja Wellalta löytyy esimerkiksi varta vasten auringossaoleilun jälkeen käytettäväksi tarkoitetut After Sun shampoo ja hoitoaine, joilla elvytät hiukset hetkessä! Tutustu Redkenin Color Extend Sun -hiustuotteisiin täällä ja Wellan after-sun shampooseen täällä ja hoitoaineeseen täällä.

Avain hiusten elvyttämiseen ovat tietysti kosteuttavat tuotteet ja erityisesti erilaiset hiusöljyt. Suosittelemme levittämään hiuksiin pesun jälkeen esimerkiksi Kérastasen muun muassa arganöljyä, maissiöljyä, kameliaöljyä sekä pracaxiöljyä sisältävää Kérastase Elixir Ultime -hiusöljyä tai macadamianpähkinäöljyä, E-vitamiinia ja arganöljyä sisältävää Macadamia Professional Nourishing Moisture Oil Treatment -hiusöljyä.Jos hiusöljytkään eivät tunnu elvyttävän kutrejasi entiseen malliinsa, kannattaa normaalin hoitoaineen lisäksi ottaa käyttöön myös tehohoidot. Kokeile hoitaa hiuksia kerran viikossa esimerkiksi superhoitavalla L'ANZA Keratin Healing Oil Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque -hiusnaamiolla tai kosteuttavalla Cutrin Moisturism Intensive Care -tehohoidolla.

Aurinko on erityisesti myös jokaisen hiuksiaan värjäävän pahin vihollinen! Tummat värit haalistuvat auringossa nopeasti ja blondit kellastuvat. Ennen kuin säntää värjäämään hiuksia uudestaan, kannattaa tutustua hiuksia sävyttäviin hoitoaineisiin. Sävyttävillä hoitoaineilla saat värisi elvytettyä ja samalla kosteutettua auringossa kärsinyttä hiusta! Tummia kutreja korostamaan suosittelemme kokeilemaan esimerkiksi tummanruskeille hiuksille tarkoitettua Maria Nila Colour Care Colour Refresh, 4,10 Cacao Intense -hiusnaamiota ja vaaleiden hiusten viileän vivahteen palauttamiseksi Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum -hiusnaamiota.Tiesitkö, että myös hiuksille on omia aurinkosuojatuotteita? Tälle kesälle ennaltaehkäiseminen on tietysti hiukan myöhäistä, mutta ensi kesää ja tulevia lomareissuja ajatellen suosittelemme hiusten suojelemiseksi esimerkiksi tätä öljypitoista Collistarin Protective Reinforcing Hair Oil Spray -hoitosuihketta tai Matrix Biolage Sunsorials Protective Hair Non Oil -hoitosuihketta.

Koko hiustuotevalikoimaamme pääset tutustumaan tästä.Kuva: Betsy Jons