Lip contour: muhkeammat huulet meikeillä

13.7.2016

UNOHDA TÄYTEAINEET - KATSO MEIKKIVINKIT </br>TÄYTELÄISIIN PUSUHUULIIN! <br><br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Kylie Jennerin ja muiden julkisuuden henkilöiden inspiroimana moni haaveilee muhkeammista huulista. Harva kuitenkaan haluaa turvautua kauneuskirurgiaan ja hankkia täyteaineita huuliinsa. Onneksi meikilläkin voi huijata täyteläisemmät huulet itselleen hetkessä ja toimituksemme halusikin jakaa yhden näistä tämän hetken kuumimmista meikkivinkeistä.


A photo posted by Huda Kattan (@hudabeauty) on


Lip contouring eli huulten muotoilu tapahtuu käyttämällä kahta erisävyistä huulituotetta, joista toinen on asteen tummempi ja toinen vaaleampi. Tarkoitukseen käyvät esimerkiksi huultenrajauskynät tai huulipunat. Ajatuksena on laittaa tummempaa sävyä huulten ulkonurkkiin sekä reunoille ja vaaleampaa sävyä keskelle, joka saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä. Idea on sama kuin kasvojen korostuksessa ja varjostuksessa: tummaa varjoihin ja vaaleampaa korkeampiin kohtiin. Luonnollisimman lopputuloksen saat, kun valitsemasi sävyt ovat lähellä toisiaan ja muistat häivyttää tuotteet hyvin.

Kauneusguru Tamanna Roashan näyttää, kuinka lip contour käytännössä onnistuu:


Kokeile muotoilla huuliasi esimerkiksi näillä yhdistelmillä:


P.S. Jos täyteaineet eivät houkuttele, mutta meikkaamallakaan ei tunnu saavan tarpeeksi muhkeita tuloksia, niin kannattaa tutustua Candy Lipz -huultenpullistuslaitteisiin. Alipaineen avulla luotu pullistusvaikutus kestää jopa parin tunnin ajan ja jatkuvalla käytöllä on todettu olevan huulia pysyvästi suurentavia vaikutuksia - ilman kemikaaleja!