Mitä mukaan matkalle - meikit ja muut tuotteet

22.6.2016

VALIKOIMME REISSULAUKKUUN PIENIÄ, MUTTA TARPEELLISIA JUTTUJA! <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kukapa ei haluaisi hieman laittautua matkoilla? Harva kuitenkaan jaksaa raahata mukana koko meikkiarsenaalia tai täyttää matkalaukkua meikkivoiteilla. Myös meikkaaminen sujuu matkalla rennosti, kun panostaa muutamaan hyvään monitoimituotteeseen. Bongasimme valikoimastamme pieniä, mutta tarpeellisia juttuja mukaan reissuun.

  1. the Balm Eyeshadow Autobalm Palette, Hawaii Driver License ja the Balm Eyeshadow Autobalm Palette, California Driver License ovat käteviä luomiväripaletteja, joista löytyy lisäksi poskipuna ja tummempi sävy kulmiin tai rajaukseen. Helppokäyttöiset sävyt häivyttyvät helposti ja niillä syntyy kaunis meikki hetkessä. Paletin lisäksi et tarvitse kuin ripsivärin!

  2. Gillette Venus Snap With Embrace Instant Smoothness On The Go pitää sääret sileinä myös matkalla. Pienikokoinen höylä sisältää kuljetusrasian, jossa terä säilyy hygieenisenä. Sama, tehokas Venus-terä myötäilee vartaloa ja minimoi haavaumat myös lomalla!

  3. Depend O2 Mini Remover Super Fast on minikokoinen kynsilakanpoistoaine, joka poistaa kynsilakan nopeasti ja varmasti. Mikäli kohteesta ei löydy pumpulilappuja, saa Dependiltä myös käteviä kynsilakanpoistolappuja rasiassa.

  4. P ÜR 4-in-1 Complexion Kit sisältää meikkipohjan joka tilanteeseen! Setissä on ihon sävyä tasoittava kosteusvoide, nestemäinen meikkivoide, peiteaine ja kiinteä mineraalipohja, joka toimii myös puuterina. Setti on myös ihanteellinen tutustumispakkaus P ÜRin erinomaisiin tuotteisiin!

Muut meikkituotteemme löytyvät täältä.

Toivottavasti pieni artikkelisarja matkakosmetiikasta tarjosi uusia oivalluksia seuraavaa reissua ajatellen! Kauneustiimimme pakkaa nyt omat laukkunsa ja suuntaa juhannuksen viettoon.

Kaunista juhannusta kaikille lukijoillemme!