Meikki-ihastus: Ciaté London

26.8.2016

KUKAPA EI TAHTOISI OLLA "PRETTY, FUN AND FEARLESS"! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Englantilainen Ciaté nousi supersuosioon "kaviaarimanikyyrin" myötä, mutta merkki ei todellakaan jäänyt vain tähdenlennoksi. Sen perustaja Charlotte Knight on kerta toisensa jälkeen osoittanut, ettei Ciaté ole vain trendien seuraaja vaan ilmiöiden luoja.


"Pretty, Fun and Fearles" on Citatén tunnuslause, joka tiivistää merkin sanoman täydellisesti. Merkin kauniit, leikkisät ja rohkeat tuotteet ovat valloittaneet meidät eleveniläiset niin totaalisesti, että halusimme saada jakaa niiden riemua muillekin. Paitsi että Ciaté valmistaa laadukkaita kynsilakkoja, joissa on hyvän otteen takaava stilettokorkki, on sen valikoima myös niin täynnä loistavia meikkituotteita, että päämme ovat niistä aivan pyörällään!

elevenin Ciaté-suosikit:


Ciaté Triple Shot Mascara oli hitti jo syntyessään, sillä se myytiin kaupoista loppuun 24 tunnissa sen lanseerauksen jälkeen. Ripsivärissä on ainutlaatuinen harja, joka poimii optimaalisen määrän ripsiväriä itseensä ja levittää sen ripsiin helposti ilman paakkuja. Lopputuloksena ovat pitkät, tuuheat ja näyttävät ripset - katso vaikka:

Kukapa ei rakastaisi skarppeja rajauksia! Ciaté Chisel Eye Liner -rajaustussin muotoillun kärjen ansiosta sillä on vaivatonta luoda niin ohuita ja tarkkoja kuin paksuja ja näyttäviäkin rajauksia. Kalligrafiakynistä inspiraationsa saanut tussi kestää loistavasti myös pienen kosteuden, mikä tekee siitä loistavan tuotteen suomalaisiin sääolosuhteisiin.

Sanokoot kuka tahansa mitä tahansa mattaisten huulien trendikkyydestä, mutta me fanitamme silti täysillä patenttinahan lailla kiiltäviä Ciaté Patent Pout Lip Lacquer -huulilakkoja. Huulilakkojen mehukkaasti kiiltävät, täyteläiset sävyt täytelöittävät huulia ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Viekää vaikka kaikki muut meikkimme, mutta kunhan ette koske ihoa heleyttäviin tuotteisiin! Ciaté Glow Pop Créme Highlighter on voidemainen korostustuote, jonka pehmeästi häivyttyvä, kevyt koostumus luo kasvoille luonnollista heleyttä. Starlight-sävy tuo kasvoille kaunista hohdetta Honolulu-sävyn luodessa kevyesti päivettyneen hehkun. Tuote on pakattu näppärään pakkaukseen, josta se levittyy helposti tuomaan hehkua esimerkiksi poskipäille.

Löydät koko Ciaté-valikoimamme täältä!

Kuvat: Ciaté/Instagram