Milani: 4 must have -kulttituotetta!

29.8.2016

JOS ET TIEDÄ, MILLÄ MILANIN TUOTTEILLA ALOITTAISIT SARJAAN TUTUSTUMISEN, KOKEILE NÄITÄ SUOSIKKEJA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden ei onneksi tarvitse maksaa omaisuuksia. Tästä ovat todisteena suursuosioon nousseen Milani Cosmeticsin meikit, joiden monipuolinen sävyvalikoima ja laaja tuotekirjo on saanut usealle sen tuotteelle aikaan jo suoranaisen kulttistatuksen.


Kauneustiimimme rakastaa Milanin tuotteita, sillä ne tarjoavat kauniita ja laadukkaita koostumuksia pikkurahalla. Merkiltä löytyy runsain mitoin ihania tuotteita, mutta jos haluat aloittaa siihen tutustumisen varmoilla vedoilla, suosittelemme tekemään tuttavuutta näiden suosikkituotteiden kanssa:

Milani Baked Blush

Milani Baked Blush on heleä poskipuna, jonka kerrostettava koostumus mahdollistaa niin läpikuultavan kuin intensiivisemmänkin lopputuloksen luomisen. Vadelmaisen persikkainen sävy Luminoso on niin suosittu, että siitä on tullut jo suorastaan käsite. Luminoson salaisuus on sen lähes jokaiselle ihonsävylle sopivassa vivahteessa ja heleässä pinnassa.

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation

Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation -meikkivoiteen koostumus on saanut runsaasti kehuja peittävyydestään. Kevyt meikkivoide tasoittaa iholta peiteaineen lailla niin punoituksen, näpyt kuin tummat silmänalusetkin ilman, että ihosta tulee raskaasti meikatun näköinen. Helposti levittyvä meikkivoide jättää iholle heleän lopputuloksen.

Milani Color Statement Lipstick

Milani Color Statement Lipstick -huulipunia rakastetaan paitsi niiden loistavan koostumuksen myös uskomattoman monipuolisen sävyvalikoiman vuoksi. Pehmeät punat on pakattu ylellisen kultaiseen hylsyyn ja ne voisivat laatunsa ja ulkonäkönsä puolesta olla myös luksusmerkin tuotteita.

Milani Amore Mattallics Lip Creme

Milani Amore Mattallics Lip Creme -huulipunat olivat hitti jo ennen julkaisuaan. Odotetut punat ovat varsinaisia hybridituotteita, jotka ovat yhdistäneet koostumukseensa useiden huulituotteiden ominaisuuksia. Huulikiiltomaisiin pakkauksiin pakatut punat levittyvät kevyinä ja luovat trendikkään mattaisen tuntuisen pinnan, joka kuitenkin hohtaa samalla metallisen sävyisenä. Huulia kuivattamattomat punat ovat täysin veden ja suutelun kestäviä ja saavat huulimeikin kestämään jopa 16 tuntia!