Mitä mukaan matkalle - ihonhoitotuotteet

20.6.2016

MITÄ IHONHOITOTUOTTEITA MATKAKASSIIN KANNATTAA PAKATA? KOKOSIMME VINKIT! <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Kesällä monella on edessä matka tai muutama. Eniten päänvaivaa tuottaa kenties pakkaaminen, tuo valmistautumisen koetinkivi ja elämänhallintataidon osoitus numero yksi. Mitä tarvitsen, mikä on välttämätöntä, mikä mahtuu mukaan? Viikkausvinkkejä tai tavaratetriksen huippuneuvoja meillä ei ole tarjota, mutta voimme helpottaa matkailijan oloa yhden asian kanssa - tietysti matkakosmetiikan!


Fiksuimmat matkailijat ovat säästäneet kylkiäisinä saatuja ilmaisnäytteitä ja minikokoja kosmetiikkatuotteista. Mitä jos ihotyyppi niissä on väärä tai kaikkia tuotteita ei yksinkertaisesti löydy pienessä koossa? Eipä niitä tarpeeksi pieniä matkapurkkejakaan liiemmin ylimääräisiä ole...

  1. Murad Celebrate Smooth Skin Kit -matkapakkaus sisältää reilun kokoiset hoitotuotteet, jotka kirkastavat ja silottavat kasvojen ihoa. Tuotteet on merkitty numeroin käyttöjärjestykseen, jolloin sarjaa tuntematonkin osaa niitä käyttää. Setti sisältää tehokkaan AHA/BHA-happokuorinnan, kollageeniseerumin, kosteuttavan kasvovoiteen ja ravitsevan silmänympärysvoiteen. Tuotteet on suunnattu erityisesti ikääntymisen ensimmäisistä merkeistä huolestuneille, mutta ne sopivat hyvin kaikille joilla on samea ja kuiva iho.

  2. ManCave The Wash Bag Gift Set on täydellinen matkapakkaus miehelle. ManCaven tehokkaat ja simppelit tuotteet huolehtivat ihon hoidosta myös lomalla: kuorinta, puhdistusaine ja kosteusvoide pitävät ihon mattapintaisena ja hyvin hoidettuna. Lisäksi toalettilaukun mukana tulee kasvopyyhe, jolloin reissuun lähtö on ainakin kosmetiikan osalta superhelppoa.

  3. Decléor Anti-aging Travel Beauty Kit on ikääntyvän ihon matkapakkaus, joka sisältää neljä kiinteyttävää ihonhoitotuotetta. Ikääntyvä iho stressaantuu helposti, jolloin erityishoitoa tarvitaan myös matkakohteessa: näytekokoinen ravitseva seerumi, kohottava päivävoide ja intensiivisesti ravitseva naamio tukevat ihoa parhaalla mahdollisella tavalla. Mukana tulee myös kosteuttava vartalovoide. Ihonhoidosta ei tarvitse tinkiä lomallakaan!

  4. REN Clean Skincare Get Your Glow On Set sopii loistavasti alle kolmekymppisen matkailijan iholle! Heleyttä ja kirkkautta kasvoille tuova setti sisältää puhdistusaineen, naamion ja BB-voiteen sävyssä Light/Medium. Tuotteiden avulla iho pysyy raikkaan tuntuisena koko matkan ajan ja erityisesti lentokonematkaajille setti on pelastus - huhut lentokoneilman ihoa sameuttavasta vaikutuksesta eivät suinkaan ole tuulesta temmattuja.

Joko siellä ollaan valmiina pakkaamaan laukut kesän reissuihin? Toivottavasti postaus inspiroi! Luvassa on vielä katsaus matkakokoisiin meikki- ja hiustuotteisiin, joten stay tuned ;)