Mitä muut ostavat? Kurkista virtuaaliostoskoreihin!

12.7.2016

KATSO 7 TUOTETTA, JOITA MUUT OSTAVAT! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

En usko olevani ainoa, jonka mielestä on mielenkiintoista kurkkia toisten ostoskoreihin. Onnistun ongelmitta hillitsemään itseni ruokakaupassa ja IKEAssa, mutta kosmetiikkaosastolla olen juuri se asiakas, joka vilkuilee kassajonossa edelläolevan ostoksia uteliaana miettien, pitäisikö vielä palata hakemaan omaan ostoskoriin jotain sellaista, minkä toinen on löytänyt, mutta mitä ei ollut itse tajunnut ostaa.


Pikainen kyselykierros konttorillamme osoitti, etten ole ainoa. Myös muut olivat halukkaita tietämään, olivatko toiset asiakkaat onnistuneet löytämään jotain sellaista, mitä he eivät olleet itse edes tienneet tarvitsevansa.

Kysymyksen kirvoittamasta keskustelusta inspiroituneina kaivoimme esiin elevenin verkkokaupan myyntitilastot. Toisten asiakkaiden virtuaaliostoskoreihin ei ole yhtä helppoa kurkistella kuin oikeisiin, minkä vuoksi halusimme koota kaikille uteliaille vilkaisun eri kategorioiden suosituimpiin tuotteisiin.

SUOSITUIN HUULIMEIKKITUOTE

NYX Soft Matte Lip Cream -mattapunat ovat niin rakastettuja, että ne ovat jopa koko verkkokaupan myydyin yksittäinen tuote! Voidemainen koostumus levittyy huulille samettisen mattaisena eivätkä huulet tunnu tippaakaan kuivilta.

Kakkosena tuleva NYX Matte Lipstick -mattahuulipuna ei jää kauas ykkösen taakse ja yhdessä nämä kaksi tuotetta myyvät yli seitsemän kertaa enemmän kuin kolmanneksi myydyin huulimeikkituotteemme. Näitä todellakin rakastetaan!

SUOSITUIN KOROSTUSTUOTE

Myyntitilastojemme perusteella emme voi uskoa, että vielä on olemassa joku, joka ei omista supersuosioon noussutta the Balm Mary-Lou Manizer -korostuspuuteria. Heleän puuterin menestyksen salaisuus on lienee paitsi sen upeassa hohteessa myös sen monipuolisuudessa, sillä sitä voi käyttää paitsi poskipäillä tai jopa koko kasvoilla, minkä lisäksi se sopii erinomaisesti myös silmäluomille.

SUOSITUIN CONTOUR-TUOTE

Ymmärrämme täysin, miksi NYX Wonder Stick on niin suosittu. Kätevän kaksipäisen puikon voidemainen koostumus häivyttyy iholle kauniisi ja sitä on uskomattoman helppoa käyttää myös contour-tekniikkaan vasta tutustuvankin toimesta. Universal-sävyä lukuunottamatta muissa puikoissa on mattainen korostussävy ja mattaiset varjostussävyt imartelevat taatusti kaikkien hipiää.

SUOSITUIN MEIKKIVOIDE

Revlon ColorStay Makeup -meikkivoiteiden viehätyksen salaisuus on tottakai niiden koostumuksessa. Meikkivoiteesta on saatavilla sekä kuivalle että seka- ja rasvoittuvalle iholle sopiva versionsa, joita molempia yhdistää niiden pitkäkestoisuus ja luonnollinen lopputulos. Lisäksi meikkivoiteista löytyy suomalaiselle iholle erinomaisesti sulautuvia sävyjä.

SUOSITUIN IHONHOITOTUOTE

Vaikka epäpuhtaudet olisivatkin vain satunnainen riesa, kannattaa kotoa aina löytyä Mario Badescun Drying Lotion -täsmähoitoa. Epäpuhtauksia kuivattavan tuotteen pullon pohjalla on vaaleanpunaista sakkaa, johon vanupuikko dipataan ja jota sivellään hoidettavalle alueelle. Vaikka Mario Badescun tuotteet eivät ehkä komeile tuotepakkauksillaan, on moni huomannut, että niiden sisältö korvaa kaiken sen, mitä ulkokuoresta puuttuu!

SUOSITUIN PUUTERI

Puuteri ei ole enää pelkkä meikkituote! By Terry Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuteri sisältää hyaluronihappoa ja vettä (!), jotka yhdessä paitsi kiinnittävät meikkipohjan ja poistavat kasvolta kiiltoa, myös hoitavat ihoa. Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi myös ihohuokosia häivyttävänä pohjustustuotteena ja yövoiteen päällä lukitsemassa iholle kosteutta. Puuteri jättää kasvoille niin silkkisen tunteen, ettei poskea voi lakata silittelemästä.

SUOSITUIN MEIKKISIVELLIN

Jos hankit yhden meikkisiveltimen, suosittelemme ehdottomasti ostamaan Sigma Tapered Blending Brush - E40 -häivytyssiveltimen. Meikkisiveltimen pyöristetty harjaspää auttaa paitsi nimensä mukaisesti häivyttämään luomivärit kauniisti myös levittämään ne luomille luonnollisen kevyinä. Sivellin on ollut niin suosittu, että myyntilukuja katsellessamme emme voi olla miettimättä, onko monien ollut vaikeuksia tyytyä vain yhteen...