Nouseva trendi: galaksit villitsevät

26.7.2016

KATSO, MISTÄ GALAKSITRENDISSÄ ON KYSE! </br></br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Kauneudenhoitomaailman seuraava nouseva trendi suuntaa avaruuteen. Ja ei, nyt emme puhu siitä, että olisi muodikasta näyttää E.T:ltä tai miltään muultakaan avaruusolennolta, vaan kyse on galakseista. Glaksien värejä on nähty jo hiuksissa, huulilla, kynsissä ja rohkeimpien viimeisin villitys on galaksipisamat.

Sosiaalinen media on viime aikoina täyttynyt mitä upeimmista galaksiaiheisista kuvista ja täällä toimituksessakin on muutaman kohdalla kuultu ihailevia huokauksia. Vielä meistä ei ole kuitenkaan kukaan uskaltautunut esimerkiksi galaksipisamia kasvoilleen maalailemaan, mutta kyllä ainakin allekirjoittanut huomaa hetkittäin haaveilevansa villeistä galaksinomaisissa väreissä säihkyvistä hiuksista.


A photo posted by Adrienne (@adrimermaid) on


Galaksipisamat ovat tämän avaruustrendin uusin tulokas. Näitä ei ole vielä katukuvassa näkynyt, mutta ehkä joku jo kohta uskaltaa lähteä lauantai-iltana ulos galaksipisamissa? Jos koko kasvot galaksina tuntuu pidemmänkin pohdiskelun jälkeen liian hurjalta muuhun kuin halloween-meikkiin, on toinen hyvä idea kokeilla meikata vain silmät imitoimaan Linnunrataa.Glaksikynnet ovat trendin ehkäpä vaatimattomin toteutusmuoto. Kynnet on helppo toteuttaa lakkaamalla kynsille ensin mustan pohjan ja töpöttelemällä päälle sekaisin sinistä, pinkkiä, violettia ja jopa vihreää. Loistetta kynsiin saa käyttämällä metallinhohtoisia kynsilakkoja. Lisäksi kynsille voi halutessaan maalata valkoisella lakalla tähtiä korostamaan galaksimaista tunnelmaa.


A photo posted by Vanessa (@vanyxvanja) on


Galaksihuulet syntyvät samalla idealla kuin galaksikynnetkin: ensin tarvitaan musta pohja, jonka päälle lisäillään värejä. Mustia huulipunia ei taida joka merkiltä löytyä, joten tarkoitukseen voi kokeilumielessä käyttää vaikkapa mustaa silmämeikkikynää.


Galaksihiukset ovat olleet pinnalla jo hieman pidempään ja erilaisia sävyvariaatioita löytyy satoja. Rohkeimmat värjäävät hiukset kokonaan galaksia mukaillen ja maltillisemmat hakevat inspiraatiota avaruudesta vaikkapa vain latvoihin liukuvärjäystyyliin.

Ennustamme galaksitrendin jatkavan suosiotaan ja galaksipisamien olevan ainakin tämän vuoden halloweenin suosituimpia maskeerauksia!


Kuva: Gamemasterz/Wikimedia Commons