NYX PROFESSIONAL MAKEUP: 7 must have -tuotetta

15.8.2016

NÄIHIN NYX PROFESSIONAL MAKEUP -TUOTTEISIIN ON PAKKO TUTUSTUA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

NYX PROFESSIONAL MAKEUP -tuotemerkin perusti vuonna 1999 silloin 25-vuotias Toni Ko, joka oli muuttanut 13-vuotiaana Etelä-Koreasta Yhdysvaltoihin osaamatta sanaakaan englantia. Sittemmin tuotemerkkinsä arviolta 500 miljoonan dollarin hintaan myynyt nuori nainen rakensi intohimonsa ja peräänantamattomuudensa avulla maailmanmaineeseen nousseen brändin, jonka tuotteita yhdistää yhä yksi perusajatus: ammattilaislaatuisten meikkien ei tarvitse maksaa omaisuuksia.Kuva: @tonibologni / Instagram

Kreikkalaisen jumalattaren mukaan nimetty NYX PROFESSIONAL MAKEUP (joka muuten ääntyy "nix") on ottanut myös Suomen kosmetiikkamarkkinat haltuunsa suoranaisen myrskyn lailla emmekä ole voineet olla kiinnittämättä huomiota, että lähes jokaisen asiakkaamme virtuaaliostoskoriin sujahtaa merkiltä jotain. Ja miksipä ei sujahtaisi, sillä edulliset, laadukkaat ja värikkäät meikit ovat mitä parhain tapa piristää ja hemmotella itseään!

Jos kosmetiikkahammasta kolottaa, mutta et ole varma, mitä NYX PROFESSIONAL MAKEUP -tuotteita kannattaa kokeilla, niin tutustu ainakin näihin merkin suosituimpiin tuotteisiin:

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Lingerie

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Lip Lingerie on nestemäinen huulipuna, jonka valikoima on täynnä toinen toistaan upeampia nudesävyjä. Sen koostumus levittyy huulille kauniisti ja jättää niille trendikkään mattapinnan. Näitä ei todellakaan voi hankkia vain yhtä!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Finish Setting Spray

Kasvoille ei tarvitse lisätä jatkuvasti puuteria, jotta meikkipohjan kestäisi. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Matte Finish Setting Spray on meikkipohjan kiinnittävä kasvosuihke, jonka vesipohjainen koostumus auttaa suojaamaan meikkiä hikoilun, lämpötilojen vaihtelun ja saasteiden vaikutuksilta. Kiinnityssuihke on niin valokuvaajien, meikkitaitelijoiden ja kosmetiikkaintoilijoidenkin suosikkituote.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick -voidehuulipunissa on pitkäkestoinen ja himmeän mattainen koostumus sekä intensiiviset sävyt. Valloittavat huulipunat nostavat huulet välittömästi meikin keskipisteeksi!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Micro Brow Pencil -kulmakynän suosion salaisuus on sen tarkkuudessa: kapea kulmakynä mahdollistaa tarkan työskentelyn ja sillä on helppoa täydentää kulmakarvojen aukkoja ohuita, yksittäisiä karvoja jäljitteleviä vetoja piirtäen. Ylivoimaisesti suosituin sävy on Taupe, jossa on luonnollisen viileä vivahde.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder on aivan uskomattoman hienojakoinen irtopuuteri, jonka sävytön koostumus kiinnittää meikkipohjan ja tasoittaa ihon pintaa. Juonteita ja huokosia häivyttävä irtopuuteri on todellakin ansainnut nimensä: sillä tehty meikkipohja näyttää kauniilta vaikka teräväpiirtokuvana katsottuna.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream

NYX on ehdottomasti huulimeikkituotteiden kuningatar. Myös merkin mattaiset NYX PROFESSIONAL MAKEUP Soft Matte Lip Cream -huulipunavoiteet ovat erittäin pidettyjä ja niiden taika onkin lienee paitsi niiden sävyissä myös niiden ainutlaatuisen pehmeässä koostumuksessa, joka ei kuivata huulia. Abu Dhabi, Tokyo ja Athens on sävykolmikko, johon kannattaa ehdottomasti tutustua!

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Concealer

Hyvä peiteaine on piristävän huulipunan lisäksi avain meikkionneen kiireisinä aamuina. NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Concealer on kevyt peiteaine, jonka mineraalipitoinen, talkiton koostumus sopii niin tummien silmänalusten kuin näppyjenkin kätkemiseen. Saatavilla on monipuolinen valikoima eri ihonsävyihin sointuvia vivahteita sekä erilaisia neutralisointisävyjä.

Vinkkaa kommentteihin oma NYX PROFESSIONAL MAKEUP -suosikkisi!