Pokémon Glow - parhaat kauneusvinkit Pokémonien metsästykseen!

18.7.2016

ÄLÄ MISSAA NÄITÄ TUOTTEITA! <br><br>Kirjoittanut: elevenin Pokémon-tiimi

Viime päivinä kukaan ei ole taatusti voinut välttyä kuulemasta Pokémoneista. Facebookin uutisvirrat täytyvät pikachujen löytämisen ilosta ja kaduilla seikkailee älypuhelin kädessä kaiken ikäisiä Pokémon-kouluttajia.


Kokosimme parhaat kauneusvinkit Pokémonien metsästykseen!

Hanki kasvoille Pokémon Glow
Jos et metsästä Pokémoneja hiki hatussa ja haluat kasvoille hikiläikkien sijaan luonnollisen hehkun, sipaise poskipäille korostuspuuteria. Jos haussa on todellinen Pokémon Glow, lisää poskille ensin reippaalla kädellä kirkkaanpunaista poskipunaa ja olet kuin Pikachu!

Kokeile: glominerals gloShimmer Brick Highlight Powder -korostuspaletti sisältää neljä kaunista sävyä, joiden avulla tuot kasvoille juuri niin paljon hehkua kuin haluat.

Muista vedenkestävä ripsiväri
Valmistaudu kaikkeen. Suomen kesä on lyhyt ja märkä etkä missään tapauksessa halua, että ripsiväri leviää poskille ennen harvinaisten alkupokemonien kohtaamista.

Vedenkestävä ripsiväri varmistaa myös, ettei silmämeikkisi valu pois harminkyynelten mukana (kuin Grimer konsanaan!), kun törmäät kaikkialla vain tavallisiin zubatteihin, rattattaihin ja pidgeyhin.

Kokeile Maybelline New York The Rocket Volum' Express Mascara Waterproof -ripsiväriä, sillä se on takuuvarmasti Rakettiryhmän suosikkimaskara!

Pidä huolta käsiesi ihosta
Todellisen Pokémon-kouluttajan sormien iho on kovilla puhelimen jatkuvasta näpyttelystä, joten hyvä käsivoide on äärimmäisen tärkeä. Pidä huolta, että käsivoiteessa on kuitenkin nopeasti imeytyvä koostumus, jottei sormenpäiden liiallinen liukkaus toimi esteenä poképallon heitolle ratkaisevalla hetkellä.

Kokeile: OPI AvoJuice Hand & Body Lotion, Spiced Persimmon on kompakti käsivoide, joka kulkee näppärästi taskussa. Käsivoiteen herkullisen tuoksuinen ja nopeasti imeytyvä koostumus tekevät siitä Pokémon-kouluttajan parhaan kaverin!

Tukka kuntoon
Jos varustukseesi ei kuulu Pokémon-kouluttajalle ominaista lippalakkia, voi hiukset tyylitellä veikeiden animehahmojen inspiroimana. Suloiset pikachusaparot kääräisee helposti parilla hiuslenkillä ja Jynxin muhkea hiustyyli ei vaadi kuin tarpeeksi vaaleat kutrit. Ruohopokémonien ystävä ripustaa tietysti lettiinsä luonnonkukkia Venusaur-tyyliin, kun taas Meowthin tai Persianin omistaja kiinnittää otsalleen kauniin hiuskorun. Ja hei, Squirtle-kalju sopii tyyliin aina!

Blax Snag-Free Hair Elastics -hiuslenkit pitävät kampauksen paikoillaan kovemmassakin maastokompuroinnissa ja Pokémon-kouluttajien kohtaamisessa.

Tunnusta väriä
Jos olet jo saavuttanut vitostason ja valinnut oman joukkueesi, ymmärrät varmasti että oman tiimin esiin tuominen on tärkeää. Varustaudu pokémonmetsälle siis tiimisi väriä tunnustaen ja sävytä tyylisi vaikkapa kokonaan yhden värin eri sävyillä! Valor-tiimi luottaa tietysti tulenpunaiseen huulipunaan, Mystic-pelaajat valloittavat yönsinisessä kynsilakassa ja Instinct-kouluttajat säkenöivät kultaisessa luomivärissä.

Muista siis seuraavalla kerralla tarkastella vastaantulijoiden hienoisia viittauksia oman joukkueen väreihin, jotta reviiririidoilta vältytään. Salikamppailut ovat toki asia erikseen...

Lumene True Passion Huulipunan sävy 5 Ylellinen tunne viestittää todellisesta Pokémon-intohimosta.