Seitsemän suosikkia Sigmalta

22.9.2016

KATSO MERKIN MUST HAVE -MEIKKISIVELTIMET! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Harva kosmetiikasta kiinnostunut on voinut välttyä kuulemasta Sigman suosituista meikkisiveltimistä. Laadukkaiden meikkisiveltimien valtavasta valikoimasta löytyy paitsi runsaasti erityisiä, ammattilaistenkin suosimisia siveltimiä, mutta myös aloittelevankin meikkaajan tarpeita palvelevia vaihtoehtoja.


Jos et ole varma, millä siveltimillä merkkiin tutustuminen kannattaa aloittaa, niin kokeile esimerkiksi näitä merkin seitsemää suosikkisivellintä:

Sigma Flat Kabuki Brush - F80 on Sigman suosituin meikkisivellin, joka levittää meikkipohjatuotteet täydellisesti kasvojen iholle. Tasapäinen kabukisivellin sopii niin voidemaisten, nestemäisten kuin puuterimaistenkin meikkipohjatuotteiden levittämiseen. Kabukisiveltimen pitkä varsi mahdollistaa, että siveltimestä saa tukevan otteen.

Tasapäinen sivellin on täydellinen valinta pyörittelemään meikkituotteet kasvoille, sillä se työstää ne iholle tasaisesti. Siveltimen ansiosta meikkipohjasta tulee entistäkin luonnollisemman näköinen ja kauniisti häivytetty.

Jos tahdot levittää peiteaineesi tarkasti ja tasaisesti, on Sigma Precision Flat Angled Brush - P88-sivellin ehdoton valinta. Siveltimen viistottu harjaspää sopii erityisesti käytettäväksi nestemäisten ja voidemaisten peiteaineiden kanssa.

Optimaalisen muotonsa ansiosta siveltimellä on helppoa saada peiteaineet levitettyä silmänalusille, nenänpieliin ja muille erityistä tarkkuutta vaativille ihoalueille.

Mikäli tahdot levittää peiteainetta laajemmille alueille, on Sigma Soft Blend Concealer Brush - F64 erinomainen valinta.

Pehmeän siveltimen pyöristetty harjaspää levittää sekä nestemäiset että voidemaiset peiteaineet tasaisesti kasvojen iholle saaden tuotteiden rajat häivyttymään kauniisti. Sivellin sopii käytettäväksi esimerkiksi otsalla ja poskilla.

Sigma Firm Shader Brush - E57 on napakka luomivärisivellin, jonka lyhyt ja litteä harjaspää levittää puuterimaiset ja voidemaiset luomivärit tarkasti. Pehmeä sivellin sopii erityisesti intensiivisen lopputuloksen luomiseen.

Lyhyt ja tarkka sivellin on must have -tuote meikkipussissa!

Sigma Diffused Crease Brush - E38 on avain täydellisen pehmeiden varjostusten tekoon. Silmämeikkisiveltimen pyöristetyt harjakset levittävät varjostustuotteet kauniisti luomivakoon ja auttavat häivyttämään sävyt vaivatta.

Sivellin sopii loistavasti myös aloittelevalle meikkaajalle, sillä sen pehmeiden harjasten ansiosta sävyjen levitys on mahdollista aloittaa luonnollisen kevyestä ja lopputuloksen intensiivisyyttä voidaan syventää asteittain lumiväriä lisäämällä.

Jos silmämeikkisi kaipaa dramaattisempia varjotuksia, on napakka Sigma Domed Utility Brush - E34 -sivellin täydellinen kumppani. Pyöristetty sivellin levittää luomivärit intensiivisinä luomivakoon ja sitä voidaan käyttää myös tarkkaan työskentelyyn silmän ulkonurkassa.

Jos rakastat pehmeän utuisia rajauksia, on Sigma Smudge Brush - E21 -sivellin oikea valinta. Pienen siveltimen pyöristetty harjaspää levittää niin puuterimaiset kuin voidemaisetkin meikkituotteet tarkasti sekä ylä- että alaluomen ripsirajaan. Lopputuloksena on utuinen, pehmeästi häivyttyvä ja silmiä kauniisti korostava rajaus.

Jos et osaa päättää, mitä siveltimiä hankkisit tai tarvetta on useammalle erilaiselle siveltimelle, kannattaa katse kääntää Sigma Best of Sigma Brush Set -sivellinsettiin. Setti sisältää kaikki seitsemän yllä esiteltyä Sigman suosikkisivellintä ja ostamalla ne kaikki yhdessä säästät useamman siveltimen verran hinnassa!

Tutustu Sigma-tuotteisiimme täällä.