7 tuoksun juhannustaika

13.6.2016

7 ERILAISTA KUKKAISTUOKSUA, JOISTA JOKU VOI HYVINKIN OLLA SE OIKEA... <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Perimätiedon mukaan juhannusyö on aikaa, jolloin arkiset asiat saavat maagisia ominaisuuksia. Juhannusyönä onkin oiva tilaisuus tehdä taikoja, joilla saa lisää vaurautta tai näkee vilauksen tulevasta aviokumppanistaan. Tunnetuin juhannustaika lienee seitsemän kukan laitto tyynyn alle: keskiyöllä poimitut, eri lajeja edustavat kukat näyttävät uneksijalle tulevan kumppanin kasvonpiirteet. Kukkia poimivat entisaikoina lähinnä neidot, kun taas naimaikäiset miehet saattoivat kurkistaa keskiyöllä kaivoon ja nähdä vedessä tulevan morsiamensa.

Inspiroiduimme perinteisistä juhannustaioista ja poimimme valikoimastamme seitsemän erilaista kukkaistuoksua, joista joku voi hyvinkin olla Se Oikea...

Puuterinen ruusu

Marc Jacobs Daisy Dream Blush EdT

Daisy Dream Blush EdT on puuterisen kukkainen ja herkän naisellinen tuoksu, joka aukeaa orvokinlehtien, kielojen ja vetiverin sävyillä. Tuoksun sydämessä kukkivat ruusu, lumpeenkukat ja freesia, jotka yhdistyvät myskisen pehmeään pohjaan, jossa on häivähdys kirpeää bergamottia.

Kenelle? Kesäpäivän hempeälle haaveilijalle.

Raikas vesijasmiini

Paco Rabanne Olympea EdP

Paco Rabannen Olympea-tuoksu on sekä rohkea että raikas, leikittelevä ja omalaatuinen. Kukkaisen vaniljainen tuoksu sekoittaa vihreän mandariinin vivahteita, inkiväärin kukkia ja vaniljan sävyjä liljojen ja kevyen vesijasmiinin kanssa. Omaperäinen, valloittava tunnelma syntyy ripauksesta suolaa.

Kenelle? Rohkealle matkustajalle, joka rakastaa merta ja seikkailua.

Eksoottinen mahonian kukka

Missoni EdP

Missonin parfyymi aukeaa raikkailla sitruksen sävyillä, jotka sekoittuvat hedelmäisiin päärynän vivahteisiin. Tuoksun sydämessä kukkivat jasmiini ja mahonian kukat, jotka sekoittuvat tuoksun pohjalla oleviin tonkapapujen ja santelipuun lempeisiin nuotteihin.

Kenelle? Trendikkäälle auringonpalvojalle.

Hienostunut oliivipuun kukka

Gucci Flora Anniversary Edition EdT

Gucci Flora Anniversary Edition EdT -hajuveden sydämessä on hienostunut, ruusuista ja oliivipuun kukista koottu kukkakimppu. Naisellisessa tuoksussa on aprikoosimaista raikkautta ja eksoottisten kukkien vivahteita, joita sensuellit nahan sävyt pehmentävät.

Kenelle? Arjen pieniä ylellisyyksiä arvostavalle.

Elegantti orvokki

Lacoste L.12.12 Elle Elegant EdT

Lacoste L.12.12 Elle Elegant EdT on klassinen tuoksu, joka on yhtä orvokin ylistystä. Tuoksu aukeaa sitruunan, roséepippurin ja mustaherukan raikkailla nuoteilla, joita sen elegantti mimosasta, orvokeista ja kieloista koostuva naisellinen sydäntuoksu pehmentää. Tuoksun lämpimän sensuellin pohjan muodostavat raikas vetiver, heliotrooppi ja vanilja.

Kenelle? Tyypille, joka on aina valmis hauskanpitoon.

Runsas pioni

Prada Candy Florale EdT

Prada Candy Florale EdT on kuin täydellinen, monikerroksinen kukka. Ihana tuoksu sisältää vivahteita limoncello-likööristä, pionista ja Candy-tuoksuille tutusta karamellista. Makea kukkaisuus on yhtä aikaa mieleenpainuva ja elämäniloinen.

Kenelle? Hänelle, jolla on aina tilaa jälkiruoalle.

Trooppinen temppelipuun kukka

Calvin Klein CK Eternity Summer EdP

Calvin Klein CK Eternity Summer EdP huokuu eksoottisen paratiisin eteeristä kutsua. Raikkaan kukkainen hajuvesi aukeaa palmupuiden lehtien, bergamotin ja päärynänkukkien vivahteilla, jotka sekoittuvat temppelipuunkukkien ja jasmiinin sävyihin. Myski, vanilja ja vaaleat puun aromit tuovat tuoksuun huoletonta pehmeyttä.

Kenelle? Kaukokaipuusta kärsivälle.

Toivottavasti juhannustaiat onnistuvat ja unessa näkyy paitsi vilahdus kumppanista, myös etiäinen tuoksu-uutuuksista!

Muita ihania tuoksujamme pääset selaamaan tästä linkistä.