Suosittujen perhebloggaajien kauneusvinkit

28.8.2016

NÄIN HUOLEHDIT KAUNEUDESTA KIIREEN KESKELLÄ! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kun arki pyörii vahvasti lapsien ympärillä eikä omalle kauneudenhoidolle välttämättä jää niin paljon aikaa, ovat hyvät vinkit kullan kalliita. Kysyimme neljältä perhearjesta kirjoittavalta suositulta bloggaajalta heidän parhaat kauneusvinkkinsä, joita he hyödyntävät kiireisen perhe-elämän keskellä.


Kuva: Miia Metso

Miia Metso kirjoittaa blogiaan perheblogeihin keskittyneellä Kaksplus-sivustolla. Miialla on 2-vuotias tytär ja hänen toisen lapsensa laskettu aika on aivan pian. Perheeseen kuuluu myös kaksi jackrussellinterrieriä.

"Olen jo vuosia käyttänyt pari kertaa viikossa suihkun yhteydessä kosteusvoiteesta ja sokerista tekemääni kuorintaa. Sokeri kuorii mukavasti kehoa ja kosteusvoide hoitaa sitä samalla. Kuorinnan voimakkuutta on helppo säätää sen mukaan kuinka hellästi sekoitusta hieroo iholle: kantapäille tiukemmin ja rintakehään hellemmin esimerkiksi. Kosteusvoiteesta kannattaa valita jokin iso purkki, jolloin kuorinta pysyy edullisena."

Lue Miian blogia täällä.


Jos aika ei riitä oman kuorintatuotteen sekoittamiseen, kokeile Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub -vartalokuorintaa, jonka hellästi kuoriva koostumus hyödyntää luonnon sokeria ja pehmentäviä öljyjä. Heleyttävä kuorintavoide sisältää ihoa ravitsevaa riisimaitoa ja kirsikankukkia, jotka tuovat sille eksoottisen, mieltä hemmottelevan tuoksun.

Kuva: Emma Suortti

Emma Suortti bloggaa FitFashion-portaalissa ja kertoo rakastavansa liikuntaa sekä terveellisiä elämäntapoja. Emman päivät täytyvät suureksi osaksi viime keväänä syntyneen suloisen pojan vauva-arjesta, joka yhdistyy Emman tavoitteeseen löytää mielen ja kehon balanssi.

"Huolehdin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, sillä hyvä olo sisällä näkyy myös ulospäin. Säännöllinen veden juonti pitää ihon kirkkaana ja olon kevyenä. Koitan välillä pyhittää hetken illalla jolloin laitan kasvonaamion ja teen perusteellisen kuorinnan. Uskon hemmottelun voimaan!

Pidän ripsenpidennyksiä ja kulmani värjättynä, sillä niiden kanssa saa nopeasti tehtyä huolitellun meikin ja niinä meikittöminäkin päivinä kasvot ovat hieman pirteämmän näköiset. Bonuksena pieni oma hemmotteluhetki kun pääsen huollattamaan ripsiä. BB-voide on ehdoton meikkipussin hitti, sillä sen avulla saan niinä mahdottominakin päivinä kasvoihin hieman väriä ja eloa nopeasti. Myös laadukas contour-paletti on tärkeä. Kun väsymys painaa, saa laadukkailla tuotteilla kaikki väsymyksen merkit peitettyä."

Tutustu Emman blogiin täällä.

Loihdi kasvoille niitä heleyttäviä korostuksia ja muotoilevia varjotuksia Youngblood Contouring Palette -meikkipaletin avulla. Paletti sisältää kuusi erilaista puuterimaista sävyä.


Kuva: Jonna-Emilia

Jonna-Emilia on neljän leikki-ikäisen pojan energinen äiti, joka kirjoittaa Poikien äiti -blogiaan KaksPlus-sivustolla. Neljän touhukkaan pojan kanssa peuhatessa ei tyttöjen jutuille aina välttämättä jää runsaasti aikaa, mutta Jonna-Emilialla on jaettavanaan silti arkeen mahtuva helppo kauneusvinkki.

"Yksinkertainen vinkkini kauneudenhoitoon: Hyvien yöunien ja vedenjuonnin lisäksi viileä kasvopesu tai kokovartalopesu kiinteyttää ihoa - tai ainakin uskon niin. Jos ei kiinteytä, niin ainakin virkistää kummasti!"

Jonna-Emilian blogia voi lukea täällä.

Jos viileät suihkut eivät innosta, kokeile L'Occitane Almond Shaping Delight -vartalogeeliä, jonka kevyt, mantelintuoksuinen koostumus tekee ihosta kiinteämmän tuntuisen ja auttaa sitä säilyttämään luonnollisen joustavuutensa. Vartalogeelin sisältämät flavonoidit ja proteiinit raikastavat, tasapainottavat ja pehmentävät ihoa.

Kuva: Irene Naakka

Mutsie-blogia Bellablogien portaalissa kirjottava Irene Naakka on 1-vuotiaan tytön äiti. Lifestyle-toimittajana työskentelevä Irene tunnustautuu muotifriikiksi, joka suosii kauneudenhoidossaan käytännöllisyyttä.

"Oman kokemukseni perusteella suosittelen, että pienen lapsen äidin kannattaa tehdä kauneuden hoidosta ja meikkaamisesta mahdollisimman helppoa. Itselläni on kulmapigmentoinnit ja ottaisin ilman muuta ripsipidennukset, ellen olisi liimalle allerginen. Meikkiharrastaja ehtii varmasti pikkulapsiaikanakin meikkailla, mutta itse olen aika laiska ja käytän vähentyneen aikani mieluummin muuhun. Siksi on superkätevää, että esimerkiksi kulmakarvat ovat ojennuksessa ilman meikkiäkin!

Kannustan silti myös ottamaan aikaa omalle hemmotellulle. Minulla oli vauva-aikana tapana antaa vauva isälleen iltaisin kerran viikossa ja hoitaa tuolloin "kotispassa" ihoani esimerkiksi naamioilla ja rentoutua saunassa."

Tutustu Irenen blogiin täällä.

Jos haluat, että ripsissäsi on aina sävyä, kokeile Rimmel London Volume Colorist Mascaraa. Tuuheuttava ripsiväri tekee ripsistä heti runsaammat ja näyttävämmät samalla kun sen sävyttävä koostumus tuo ripsiin kahden viikon säännöllisellä käytöllä värin, joka saa ripsivärittömät ripset näyttämään tummemmilta. Sävy kuluu ripsistä pois asteittain kun ripsivärin käyttö lopetetaan.