Tasaisen (itse)rusketuksen salat

2.6.2016

NÄILLÄ VINKEILLÄ ONNISTUT! <br><br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Tasaisen rusketuksen saaminen vartalolle tuntuu välillä olevan työn ja tuskan takana. Itseruskettavat tuotteet ovat vuosien saatossa onneksi kehittyneet takavuosien oransseista ja helposti raidoittuvista voiteista, mutta edelleen itseruskettajien kanssa kannattaa muistaa pari perusjuttua. Hommaa kannattaa yrittää helpottaa aina kun mahdollista ja käyttää markkinoilta löytyviä apuvälineitä kuten levityskintaita.


Poimimme verkkokauppamme valikoimasta muutaman huipputuotteen, joiden avulla kauniin rusketuksen saaminen iholle on superhelppoa.

Vaihe 1: Vartalon kuorinta

Kuorinta poistaa iholta kuivan ja kuolleen ihosolukon, tasoittaa ihoa ja pehmentää sitä. Kun ihon pinta on tasainen, myös rusketustuote levittyy sen pinnalle kauniisti ja vaivatta. Pssst! Sääret kannattaa myös sheivata ihokarvoista, jotta ne eivät värjäänny ihon mukana.

Rituals Detox Himalaya Salt Scrub on ylellinen suolakuorinta, jonka huumaava tuoksu rentouttaa mieltä. Ritualsin kuorinta tarjoaa todellisen kylpyläelämyksen, sillä sen koostumus sisältää laadukkaita öljyjä ja ihoa tehokkaasti pehmittävää suolaa. Kuivaihoisen suosikki!

Treacle Moon Body Scrub That Vanilla Moment on näppärään tuubiin pakattu, herkullisen vaniljan tuoksuinen vartalokuorinta. Makea tuoksu jää hentona iholle ja kuorivat rakeet tekevät ihosta tasaisen. Oiva peruskuorinta kaikille ihotyypeille.

Dirty Works Exfoliating Gloves -kuorintakintaat ovat oiva valinta, jos et perusta ylimääräisistä purkeista kylppärissä. Kuorintahanskat kuorivat ihon juuri niin voimakkaasti kuin niillä ihoa hieroo - ronskimmalla otteella pintaverenkierto lähtee todella liikkeelle! Kintaat sopivat herkästi hikoilevalle ja rasvoittuvalle iholle, joka ei kesäaikaan kaipaa ylimääräistä kosteutta.

Bliss Lemon + Sage Body Scrub on raikkaan tuoksuinen vartalokuorinta, jonka kosteuttava koostumus jättää ihon todella pehmeäksi. Sitruunan ja salvian piristävä tuoksu muuttaa kotikylppärin kauneushoitolaksi hetkessä! Kuorinta valmistaa ihon täydellisesti itseruskettaville tuotteille. Hemmotteleva kuorinta on nappituote ikääntyvälle iholle, joka kaipaa kuorinnalta yhtä lailla tehoa ja kosteutta.

Kaikki vartalokuorinnat löydät täältä.

Vaihe 2: Itseruskettavan levitys

Itseruskettavien tuotteiden kirjo on loputon aina asteittain päivettävistä kosteusvoiteista suihkussa käytettäviin geeleihin. Itseruskettava kannattaa valita vartalon ihon ja omien taitojen mukaan: kosteuttava voide toimii paremmin kuivalle iholle ja on helpompi levittää kuin erittäin nopeasti kuivuva vaahto, joka taas ei tarjoa iholle kosteutta juuri lainkaan. Poimimme valikoimasta neljä erityyppistä tuotetta, jotka sopivat erityyppisille ihmisille.

St. Tropez Self Tan Bronzing Spray on itseruskettavien klassikko. Itseruskettava suihke levittyy helposti, kunhan muistaa suihkuttaa aineen iholle pyörivin liikkein noin 20 senttimetrin etäisyydeltä. Lopuksi suihke kannattaa hieroa ihoon tasaisuuden varmistamiseksi. Suihke sopii heille, jotka haluavat säädellä rusketuksen syvyyttä kerta kerralta.

ModelCo Tan Self-Tanning Glove on itseruskettava käsine, joka on passeli hankinta mikäli rusketus on kertaluontoinen juttu. Itseruskettavaa ainetta sisältävä kinnas riittää yhteen kokovartalokäsittelyyn. Käsineen käyttö on luonnollisen tuntuista ja helppoa: aivan kuin hieroisi ihoon kosteusvoidetta! Self-Tanning Glove sopii tyypille, joka tahtoo rusketuksen vain yhtä tapahtumaa varten eikä aio ylläpitää sitä jälkikäteen.

Vita Liberata Luxury Tan pHenomenal Tan Lotion, Dark on perinteinen voidemainen itseruskettava, jossa ei kuitenkaan ole itseruskettavalle tyypillistä imelänmakeaa tuoksua. Dark-sävy antaa kerralla tumman lopputuloksen, joka kestää ilmiömäisen pitkään. Kosteuttava voide sopii kuivaihoisille, jotka haluavat pitkäkestoisen ja tumman rusketuksen.

Cocoa Brown 1 Hour Tan on rusketuseksperttien lempparituote! Cocoa Brown on yksi Britannian suosituimmista itserusketusbrändeistä, sillä merkin hittituote tuo tumman ja kestävän värin iholle jo tunnissa. Nopeasti kuivuva vaahto vaatii levittäjältään nopeutta, mutta lopputulos on ihanan luonnollinen ja tasainen. 1 Hour Tan -vaahto on loistava tuote tottuneelle itseruskettavien käyttäjälle, joka tahtoo iholleen kauniin sävyn heti eikä huomenna.

Koko itseruskettavien valikoimaan voi tutustua tästä linkistä.

Tsemppiä rusketusostoksille!