Tervetuloa lukemaan uutta eleven Beauty Magazine -verkkolehteä

7.7.2016

LÖYDÄT TIETOA, VINKKEJÄ, IDEOITA JA INSPIRAATIOTA! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Me elevenillä rakastamme uusia asioita: uusia kosmetiikkatuotteita, uusia tuotemerkkejä, uusia trendejä... Siksi ei varmaankaan tule yllätyksenä, että tykkäämme myös olla kosmetiikkamaailman eturintamassa kokeilemassa uusia asioita myös sivustomme puolella.


Ajattelin teini-ikäisestä lähtien haluavani isona naistenlehden kosmetiikkatoimittajaksi. Lähimmäksi sitä pääsin perustamalla itse oman kosmetiikkablogin ja suorittamalla työharjoittelun maailmanlaajuisesti tunnetun naistenlehden suomalaisen toimituksen kauneusharjoittelijana. Pääsin kurkistamaan lehtimaailman kulisseihin, tutustumaan toimittajien työhön ja jopa kirjoittamaan lehteen juttuja. Kosmetiikkatoimittajan työ vaikutti houkuttelevalta, mutta jäin kaipaamaan verkkopuolen lyhyellä varjoitusajalla ja hetken mielijohteesta syntyviä julkaisuja sekä virtuaalimaailman painettua lehteä astetta kevyempää otetta.

Voitte siis uskoa, että kun tiimillemme syntyi ajatus elevenin oman verkkopohjaisen kauneuslehden julkaisusta, oli tämä maapäällikkö lievästi sanottuna innoissaan. Paitsi että saisin tehdä töitä Pohjoismaiden kenties laajimmalla tuotevalikoimalla varustetussa kosmetiikan verkkokaupassa, saisin myös jatkossa työskennellä sen omassa verkkolehdessä, joka on luultavasti ensimmäinen laatuaan suomalaisten kosmetiikan verkkokauppojen sivustoilla!

Toivotankin sinut koko elevenin kauneustiimini puolesta tervetulleeksi palaamaan yhä uudelleen ja uudelleen uuden eleven Beauty Magazine -verkkolehtemme pariin. Jatkossa löydät verkkolehdestämme kauneustoimittajiemme kirjoittamia kiinnostavia artikkeleita, jotka tarjoavat ideoita, vinkkejä, tietoa ja ennen kaikkea runsaasti kauneusinspiraatiota.

Tervetuloa elevenin Beauty Magazineen!