THE THING: Poskipunasieni

21.8.2016

HEITÄ HYVÄSTIT SIVELTIMELLE - POSKIPUNASIENI ON TÄÄLLÄ! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Arkailetko poskipunan käyttöä? Tuntuuko, ettei se koskaan levity tarpeeksi kevyesti, häivyty tarpeeksi kauniisti tai näytä tarpeeksi luonnolliselta?


Usko tai älä, mutta siltä meistäkin tuntui usein. Tavallinen sivellin poimi itseensä monesti liikaa sävyä, joka ei tuntunut häivyttyvän iholle millään. Pellekoulun pääsykokeista vihjaava lopputulos on tuskin kenenkään toiveissa, joten halusimme jakaa parhaan vinkkimme luonnollisen ja heleän lopputuloksen luomiseen.

Me olemme nimittäin totaalisen rakastuneita Beautyblender beauty.blusher -poskipunasieneen, joka sopii töpöttelemään kasvoille niin voidemaisen, puuterimaisen kuin nestemäisenkin poskipunan.

Alkuperäisen Beautyblenderin tapaan kosteana käytettävä sieni on väriltään haalean harmaa, jotta käyttäjä näkee välittömästi, kuinka paljon poskipunaa sen pinnalla on. Materiaalinsa ansiosta kostea sieni ei ime tuotetta sisäänsä, vaan töpöttelee sen luonnollisen kauniisti iholle, mitä tekee sen kanssa käytettävistä tuotteista entistä riittoisampia.

Katso videolta, kuinka kauniin lopputuloksen poskipunasieni tuo kasvoille: