Upea meikkipohja bareMineralsin bareSkin-seerumimeikkivoiteella!

8.5.2016

YKSI MEIKKIVOIDE - JOKAISEEN TILANTEESEEN SOPIVA LOPPUTULOS! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Erilaiset tilanteet vaativat erilaista meikkipohjaa. Eikö olisi kätevää, kun samalla tuotteella voisi tehdä jokaiseen tilanteeseen sopivan meikin?

bareMineralsin bareSkin-seerumimeikkivoiteen uskomattoman kevyellä koostumuksella on helppoa luoda sekä puolipeittävä että tarvittaessa myös peittävä lopputulos, joka kestää kasvoilla aamusta iltaan. Meikkivoiteen määrää säätämällä syntyy aina tilanteeseen sopiva meikkipohja!

Meikkivoiteen mineraalikoostumus sisältää ihoa ravitsevia ainesosia, jotka saavat ihon tuntumaan samettisen pehmeältä ja kosteutetulta sekä näyttämään luonnollisen kauniilta. Kaikille ihotyypeille sopiva öljytön ja hajusteeton mineraalimeikkivoide sisältää lisäksi suojakertoimen 20, mikä tekee siitä täydellisen kesätuotteen. Meikkivoiteessa on lähes vesimäisen ohut koostumus, joka sulautuu iholle kauniisti.

Meikkivoide levittyy iholle parhaiten ainutlaatuisesti muotoilulla Perfecting Face Brush -meikkivoidesiveltimellä, jonka taika on sen harjasosan keskellä olevassa kupissa. Meikkivoide on vaivatonta pyöritellä iholle pehmeiden, synteettisten harjasten avulla.

Katso videolta, kuinka helposti meikkivoidetta voidaan kerrostaa!