Uutta elevenillä: Milani Cosmetics

16.2.2016

TUTUSTU TUOTEMERKKIIN JA SEN SUOSIKKITUOTTEISIIN! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Meillä on ilo toivottaa verkkokauppamme laajaan valikoimaan tervetulleeksi italialaista väriloistoa täynnä oleva Milani Cosmetics!


Laadukkaiden ja tyylikkäiden kosmetiikkatuotteiden ei tarvitse maksaa omaisuuksia. Milanon muodista, taiteesta, historiasta ja kulttuurista inspiroitunut tuotesarja haluaa tarjota jokaiselle kuluttajalle kosmetiikan avulla vapauden itsensä ilmaisuun, minkä vuoksi merkin valikoimasta löytyy runsaasti ihastuttavia kosmetiikkatuotteita.

Tuotesarja tarjoaa käytännöllisiä, trendikkäitä ja taatusti toimivia meikkituotteita, joiden avulla sekä arki- että juhlameikki syntyy helposti. Erityistä tuotevalikoimassa on sen monipuolisuus ja runsas sävytarjonta. Kokosimme sinulle omat Milani Cosmetics -suosikkimme, joiden avulla voit aloittaa tutkimusmatkan merkin valikoimaan!

Monitoimituotteiden kuningatar!

Jos rakastat monikäyttöisiä tuotteita, ihastut tähän puuteriin! Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder on väritön puuteri, joka sopii käytettäväksi paitsi meikinpohjustustuotteena myös kiinnittämässä meikkiä ja poistamassa iholta kiiltoa. Puuterin hienojakoinen koostumus tasoittaa ihon pintaa ja luo sille silkkisen lopputuloksen.

Milani Prep + Set + Go Transparent Face Powder, 16,40 eur.

Tuuheammat kulmakarvat!

Milani Easybrow Tinted Fiber Gel on hentojen kulmakarvojen pelastaja! Sävytetty kulmageeli sisältää pieniä kuituja, jotka kiinnittyvät kulmakarvoihin ja saavat ne näyttämään tuuheammilta. Tuote sopii käytettäväksi yksinään tai yhdessä kulmakynän kanssa.

Milani Easybrow Tinted Fiber Gel, 11,90 eur.

Aurinkopuuteri, poskipuna ja korostustuote!

Milani Illuminating Face Powder on monipuolinen, ihoa heleyttävä puuteri, joka yhdistelee kauniita meikkisävyjä. Kukkainen puuteri sopii käytettäväksi aurinkopuuterina, poskipunana ja korostustuotteena!

Milani Illuminating Face Powder, Beauty's Touch, 17,40 eur.

Sävyttävä huuliöljy!

Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment on trendikäs huuliöljy, jonka ravitseva koostumus kosteuttaa huulia ja tuo niille kevyen sävyn. Saatavilla on useita sävyjä, joista jokainen tuo kohdennettua tehoa erilaisella hoitovaikutuksella.

Milani Moisture Lock Oil Infused Lip Treatment, Nourishing Raspberry, 13,40 eur.

Värikkäät kynsilakat!

Milani Cosmeticsin suosituimpia tuotteita ovat sen värikkäät Milani Color Statement Nail Lacquer -kynsilakat. Pitkäkestoiset, runsaspigmenttiset kynsilakat luovat kynsille tasaisen, upeasti kiiltävän pinnan ja niiden monipuolinen sävyvalikoima takaa, että rakastut kynsiisi yhä uudelleen ja uudelleen!

Milani Color Statement Nail Lacquer, Hot Pink Rage, 7,40 eur.

"You'll find yourself in Milani Cosmetics. The very best version of you."

Tutustu Milani Cosmetics -tuotevalikoimaamme!