Näin valitset oikean kihartimen

13.8.2016

KATSO VINKIT OIKEAN LAITTEEN VALINTAAN! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kaipaatko tukkaasi luonnollista taipuisuutta, rentoja laineita tai elegantteja kiharoita? Valitsemalla oikean laitteen saat vaivatta haluamasi hiustyylin!


Luonnollista volyymia lämpörullilla

Klassiset lämpörullat ovat kätevä keino tuoda hiuksiin luonnollista taipuisuutta ja volyymia. Kuiviin hiuksiin lämpiminä rullattavien puolien annetaan jäähtyä hiuksissa ja lopputuloksena on pehmeästi kihartuva tukka. Lämpörullat ovat muotoilurautoja hellävaraisempi vaihtoehto, sillä ne eivät kuumene yhtä korkeisiin lämpötiloihin kuin erilaiset raudat.


Remington Protect&Shine Fast Curls, 54,50 euroa.

Taipuisuutta ilmakihartimella

Ilmakiharrin on kätevä tapa taivuttaa hiusten latvoja, oikoa kuritonta otsatukkaa ja tuoda hiusten tyveen kohotusta. Ilmakiharrinta ei tarvitse esilämmittää, minkä vuoksi se sopii myös kiireisiin aamuihin tuomaan pikaista apua lattealle tukalle ja vääriin ilmansuuntiin sojoittaville hiussuortuville.


Philips Pro Care Heated Styling Brush, 59,40 euroa.

Diffuusori luonnostaan taipuisille hiuksille

Jos hiuksissasi on luonnollista kiharuutta kokeile kuivata ne hiustenkuivaajan diffuusorin avulla. Kampaukselle kuohkeutta tuova diffuusori on helppo tapa tuoda lisää rakennetta myös vain kevyesti taipuisille hiuksille. Diffuusori levittää hiustenkuivaajan puhaltaman ilman laajemmalle alueelle ja sitä vasten lepäävät hiukset kuivuvat kauniisti kaartuvaan muotoon.


Braun Satin Hair 7 Hairdryer HD730 Diffusor, 59 euroa.

Kauniit laineet laineraudalla

Jos hiuksesi kaipaavat pehmeitä laineita, valitse kihartimien sijaan lainerauta. Laineraudan pyöristetyt levyt taivuttavat hiukset tasaisille laineille ja hiusosioiden kokoa vaihtelemalla niillä voidaan saada sekä loivempia että tiukempia laineita.


ego Professional Centric Deep Wave, 118,90 euroa.

Korkkiruuvit kiharrussauvalla

Kärkeä kohti kapeneva kiharrussauva on näppärä apuväline korkkiruuvikiharien luomiseen. Yksittäinen hiussuortuva kiedotaan sauvan ympärille muutaman sekunnin ajaksi ja lopputuloksena on osion paksuudesta riippuen joko tiukka tai loivempi kihara. Raudan asentoa vaihtamalla voidaan kiharista saada laineekkaammat. Muista käyttää aina suojahanskaa kietoessasi hiussuortuvaa sauvan ympärille välttyäksesi palovammoilta!


BaByliss Easy Curl 200°C, 39,60 euroa.

Loivat kiharat pitikille hiuksille

Erityisesti pitkille hiuksille sopivat paksut kihartimet auttavat luomaan suuret, loivat kiharat. Hiukset kannattaa pohjustaa kiharaa tukevalla, lämpösuojaavalla tuotteella, minkä lisäksi kampaus on suositeltavaa viimeistellä hiuskiinteellä kestävän lopputuloksen takaamiseksi.


Cloud Nine Waving Wand, 158,60 euroa.

Monipuolista muotoilua muotoiluraudalla

Jos vaihdat hiustyyliä samaa tahtia kuin sukkia, kannattaa hiusten muotoiluun valita monipuolisia mahdollisuuksia antava muotoilurauta. Kun raudan levyjen reunat on muotoiltu pyöristetysti, voi laitteen avulla paitsi suoristaa hiuksia myös taivuttaa ja kihartaa niitä. Vaihtelemalla raudan asentoa ja hiussuortuvien paksuutta voidaan hiuksiin luoda niin loivia laineita, kauniita korkkiruuveja kuin tiukempiakin kiharoita.


ghd V Arctic Gold Professional Styler, 168,50 euroa.