Viimeisin Youtube-villitys: meikki ilman siveltimiä!

31.8.2016

KATSO, MITEN YOUTUBEN MEIKKIGURUT LUOVAT UPEAN MEIKIN ILMAN SIVELTIMIÄ! </br></br> Kirjoittanut: Aino - elevenin kauneustiimi


Täytyy myöntää, että toimituksessa ollaan ehkä jollan tasolla koukussa videopalvelu Youtubessa leviäviin meikkihaasteisiin. Tästä johtuen olemmekin jälleen ajan hermolla ja tiedämme, että tämän hetken uusimpana villityksenä Youtubessa on haaste, jossa meikkitaiturit luovat meikkinsä täysin ilman välineitä käyttäen siis pelkästään sormiaan meikkien levitykseen!


Moni ruudun takana saattaa nyt tuhahtaa ja miettiä, kuinka itsekin päivittäin levittää meikkivoiteen iholleen sormin tai ei jaksa käyttää luomivärinkään levittämiseen minkäänlaista erityistä sivellintä. Mutta kuinka moni uskaltaisi lähteä piirtämään silmiin rajaukset tai jopa levittämään ripsivärin täysin ilman välineitä? Enpä usko, että kovin monella sorminäppäryys riittäisi moiseen!

Katso siis videoilta, kuinka Youtuben taitavimmat meikkigurut luovat kasvoilleen täyden meikin käyttäen apuna vain sormiaan!Vaikka meikkaaminen onnistuisikin helposti vain sormia apuna käyttäen, taitavat monet tavalliset arkimeikkaajatkin myöntää, että sanonta "meikkaaminen on välineurheilua" on monin puolin totta. Kunnollisilla siveltimillä ja muilla meikkivälineillä saa helpommin aikaan parhaimman lopputuloksen. Me täällä toimituksessa haastammekin jokaisen, joka on aiemmin käyttänyt meikkipohjan levitykseen pelkästään sormia, kokeilemaan esimerkiksi supersuosittua Beautyblenderiä tai vaikkapa tämän hetken kuuminta uutuutta By Terry Pinceau Brosse Soft Buffer Foundation Brush -ovaalisivellintä. Lupaamme, ettette tule pettymään!

Tutustu koko elevenin meikkisienivalikoimaan täällä ja sivellinvalikoimaan täällä.