Viisi syksyistä huulipunaa

2.10.2016

JOS MEIKKIPUSSISTASI EI VIELÄ LÖYDY SYKSYISTÄ HUULIPUNAA KURKKAA NÄMÄ VINKIT! <br><br> Kirjoittanut: Virve - eleveninen kauneustiimi

Hämärtyvät illat, tunnelmalliset tuoksukynttilät, kuppi kuumaa juomaa ja lämpimän viltin alle käpertyminen... Siinä joukko asioita, jotka tekevät syksystä sen viileistä aamuista ja sateisista päivistä huolimatta ihanan asian. Näiden lisäksi syksyssä on mukavaa tietysti myös se, että kesäisen kirkkaat huulipunat voi vaihtaa murrettuihin ja intensiivisiin, uuden vuodenajan tervetulleeksi toivottaviin sävyihin!


Jos meikkipussistasi ei vielä löydy trendikkään syvää syyssävyä katso, löytyisikö näiden huulipunien joukosta se oikea!

Ciaté Pretty Stix Murumuru Butter Lipstick huulipunan sävyssä Boho on syvä, punaruskea vivahde. Kosteuttavan ja hoitavan huulipunan murumuru-voita ja aminohappoja sisältävä, pehmeän voidemainen ja kauniisti kiiltävä koostumus sopii täydellisesti niille, jotka eivät tahdo intensiivisen voimakasta lopputulosta.

Jos kaipaat intensiivistä sävyä, punaa huulesi IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipunan tummaa viininpunaista Rum Raisin -sävyä käyttäen. Huulipunan voidemainen, henkäyksen kevyt koostumus sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä ja runsaan näköisinä. Huulipunan muotoiltu kärki mahdollistaa tuotteen tarkan ja helpon levityksen.

Jos kaipaat vahvaa sävyä, mutta olet epävarma vivahteesta, kokeile Revlon Super Lustrous Lipstick -huulipunaa sävyssä Black Cherry. Huulipunan syvän punaruskean vivahteen on kerrottu olevan kaikkia universaalisti imateleva ja klassikkopunan kermaisen pehmeä koostumus levittyy huulille miellyttävän tuntuisena.

Miten olisi hieman ruskeampi vivahde? Milani Color Statement Lipstick -huulipunan suklainen Double Espresso tuo huulille syksyisen tumman sävyn ilman liian punaisia tai violettisia vivahteita. Huulipunan pehmeä, A- ja C-vitamiineja sisältävä koostumus hoitaa huulia ja tuntuu niillä ylellisen pehmeältä.

Jos olet utelias tummaa huulimeikkiä kohtaan, mutta et silti ole varma, uskallatko repäistä, kokeile L'Oréal Paris Lip Palette Nude -meikkipalettia. Kuusi huulipunasävyä yhdistävästä paletista löytyy yksi tummempi sävy sekä useita vaaleampia vivahteita, joita voi käyttää yksinään tai toisiinsa sekoitettuna.