Virven viisi joululahjavinkkiä - katso varmat lahjaideat!

5.12.2016

LUE, MITÄ KOSMETIIKKABLOGGAAJA PAKKAISI PUKIN KONTTIIN! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

Virve kirjoittaa kahdeksatta vuotta kosmetiikan tuotearvosteluihin keskittynyttä Ostolakossa-blogiaan ja on työskennellyt 10 vuotta kosmetiikkamyyjänä, minkä vuoksi Virvellä on runsaasti kokemusta kosmetiikka-aiheisten joululahjaideoiden antamisesta. Nykyään Virve työskentelee elevenin Suomen maapäällikkönä.

Cloud Nine The Touch Iron Gift Set

"Laadukas muotoilurauta on yksi parhaita lahjaideoita, josta on lahjan saajalle paljon iloa vuosiksi eteenpäin. Oma suosikkini on Cloud Ninen The Touch -muotoilurauta, joka lämpenee uskomattoman nopeasti ja sopii sekä hiusten suoristamiseen että kihartamiseen. Rauta liukuu vaivatta hiuksissa ja sillä syntyy hetkessä upeaa jälkeä."

Cloud Nine The Touch -muotoilurauta on yksi markkinoiden nopeimmin lämpenevistä muotoiluraudoista. Ihana lahjapakkaus sisältää rautaa täydentäviä tuotteita.

Boss The Scent For Her Shower Gel

"En välttämättä uskaltaisi antaa toiselle lahjaksi hajuvettä ellen olisi täysin varma, että se on lahjan saajan mieleen. Tuoksumerkin suihkugeeli voi kuitenkin olla mukava lahja, joka tuo arkiseen suihkuhetkeen ripauksen ylellisyyttä. Suihkugeeli on käytännöllinen tuote, mutta luksusmerkin tuotetta ei välttämättä tulisi itse hankkineeksi."

Boss The Scent For Her Shower Gel -suihkugeelissä on kukkaishedelmäinen tuoksu, joka sekoittuu herkullisiin ja tyylikkään makeisiin gourmand-vivahteisiin.

Lancôme Hypnôse Mascara Gift Box

"Meikkivoiteet ja puuterit ovat vaikeita tuotteita ostaa toiselle, sillä oikean sävyn valitseminen on vaikeaa. Suurin osa suomalaisista naisista kuitenkin käyttää ripsiväriä, joten laadukkaan ripsivärin saaminen ilahduttaa monia. Lancôme Hypnôse Mascara Gift Box -lahjapakkaus sisältää merkin klassikkoripsivärin sekä sen kolme erilaista matkakokoista variaatiota, joiden joukosta lahjan saaja voi jopa löytää uuden suosikkinsa."

Lancôme Hypnôse Mascara Gift Box sisältää neljä suosittua Lancôme-ripsiväriä.

GA.MA Leggero 4D Therapy

"Yllättävän harva omistaa kunnollista hiustenkuivaajaa. Laadukas laite kuivaa hiukset nopeasti ja modernit föönit tekevät hiuksille suoranaisia taikatemppuja. Esimerkiksi GA.MA Leggero 4D Therapy lupaa puhdistaa hiuksia, aktivoida hiuspohjan mikroverenkiertoa ja jopa tehostaa hiusten kasvua!"

GA.MA Leggero 4D Therapy on kevyt hiustenkuivaaja, jonka otsoniteknologia ja ionisointitoiminto puhdistavat ja vahvistavat hiuksia niitä kuivattaessa. Kampaukselle kuohkeutta tuova fööni vähentää hiusten pörröisyyttä ja sähköisyyttä sekä tekee hiuksista nopeasti kuivat.

Sigma Basic Eyes Kit

"Laadukkaat meikkisiveltimet ovat myös helppo lahjaidea. Esimerkiksi Sigman valikoimaan kuuluu useita erilaisia sivellinpakkauksia, joiden joukosta löytyy niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin sopivia pensseleitä. Seitsemän silmämeikkisivellintä sisältävä Sigma Basic Eyes Kit on näppärä sivellinsetti, jonka avulla syntyy vaivatta kauniita silmämeikkejä."

Sigma Basic Eyes Kit -sivellinsetin avulla levität, varjostat, häivytät ja rajaat helposti. Sigman suositut siveltimet ovat varma lahjavalinta, joka ilahduttaa taatusti.