Vuoden 2016 parhaat kauneustuotteet

18.12.2016

KATSO KOSMETIIKKAVUODEN KIRKKAIMMAT TÄHDET! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Kokosimme asiantuntevan kauneustiimimme näkemykset ja yhdistimme ne kaiken kertoviin myyntilukuihin. Katso, mistä huipputuotteista tuli kosmetiikkavuoden 2016 kirkkaimpia tähtiä!

VUODEN 2016 PARHAAT IHONHOITOTUOTTEET


Kasvonaamio
n ügg Beauty -kasvonaamiot

Geelinaamiot on luotu uudenlaisella Natural Oil Dispersion -teknologialla, minkä ansiosta niissä ei tarvitse käyttää kemiallisia emulgaattoreita yhdistämään luonnon öljyjä ja vettä. Teknologia sekoittaa öljyt ja veden toisiinsa niin korkealla nopeudella, että ne hajoavat mikroskooppisen pieniksi partikkeleiksi ja sekoittuvat. Hajoaminen edistää myös öljyn imeytymistä iholle, sillä pienenpienet partikkelit läpäisevät ihon kerrokset helpommin. Yksittäispakatut naamiot kulkevat kätevästi mukana myös matkustaessa.

Apuväline
FOREO LUNA Play

Vanulapun kokoinen ihonpuhdistuslaite yhdistää tehokkaan ja hellävaraisen ihonpuhdistuksen värähdyksiin perustuvaan T-Sonic™-teknologiaan. Silikoninen harjaspää välittää iholle jopa 8000 värähdystä minuutissa, jotka irrottavat hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa sekä ehkäisevät tehokkaasti ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat meikinrippeitä. Noin 100 käyttökerran verran toimiva laite kulkee kätevästi mukana matkustaessa ja on edullinen tapa tutustua FOREO-ihonhoitolaitteisiin.

Erikoistuote
BIOEFFECT EGF Serum

Mullistavan anti-aging-seerumin tehoaineena on EGF (Epidermal Growth Factor), joka toimii viestinvälittäjänä ihosolujen välillä ja joka tunnetaan kyvystään stimuloida ihon omaa uudistumisprosessia. Ikääntymisen myötä ihon oma luonnollinen EGF-tuotanto vähenee, minkä vuoksi seerumi hyödyntää ohran siemenistä patenttia odottavalla teknologialla valmistettua EGF:ia. Tehokkaasti hoitava seerumi auttaa palauttamaan iholle sen nuorekkaan heleyden, häivyttämään ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttamaan ja elvyttämään ihoa.

VUODEN 2016 PARHAAT MEIKKITUOTTEET


Meikkivoide
Milani Conceal & Perfect Liquid Foundation

Pitkäkestoinen meikkivoide tasoittaa ihon sävyä sekä häivyttää kasvoilta punoituksen ja tummat silmänaluset. Erittäin peittävä, vettä kestävä meikkivoide on pakattu kätevään pumppupulloon, joka annostelee sitä täydellisen määrän.

Ripsiväri
LashFood Conditioning 3-D Mascara

Tämä ripsiväri tekee kaiken mahdollisen ja vielä enemmänkin. Ripsivärin hoitava koostumus auttaa tukemaan ripsien kasvua samalla kun se tuo niille välittömästi kauniisti eroteltua runsautta. Pitkäkestoinen ripsiväri kestää sadetta, silmien vuotamista ja hikoilua, mutta peseytyy vaivatta pois lämpimällä vedellä.

Huulimeikkituote
NYX Lip Lingerie

Tämän huulimeikkituotteen kanssa on mahdotonta tyytyä vain yhteen! Nestemäinen huulipuna luo huulille mattaisen lopputuloksen ja sen luonnolliset sävyt auttavat korostamaan huulien luonnollista kauneutta.

Korostustuote
the Balm Mary-Lou Manizer

Tämä korostustuote on vallannut meikkipussit myrskyn lailla ja siitä on tullut suoranainen kulttituote. Monipuolista korostuspuuteria voidaan käyttää myös luomivärinä. Tuotteen suosion salaisuus on sen ylivertaisen heleyden tuovassa koostumuksessa, joka saa ihon hehkumaan kullanhohtoisen säkenöivänä.

VUODEN PARHAAT HIUSTUOTTEET


Hiuslaite
Cloud Nine The Touch -muotoilurauta

Vuoden suosituimpia muotoilurautoja on ehdottomasti Cloud Ninen The Touch, joka sopii käytettäväksi niin hiusten suoristamiseen, taivuttamiseen kuin kihartamiseenkin. Raudan mineraalipäällysteiset keraamiset muotoilulevyt auttavat tuomaan hiuksille lisää kiiltoa ja liukuvat vaivatta hiuksia vasten tehden hiustenmuotoilusta helppoa, vaivatonta ja ennen kaikkea nopeaa.

Värituote
Maria Nila Colour Refresh -värinaamiot

Maria Nilan värinaamioiden hoitavat ja hiuksia ravitsevat koostumukset sisältävät väripigmenttejä, jotka auttavat lisäämään hiussävyn eloisuutta ja ylläpitämään hiusvärin kestoa. Naamioiden monipuolisesta sävyvalikoimasta löytyy lähes jokaiselle hiusvärille sopiva vaihtoehto ja sävyjä voidaan tarvittaessa myös sekoittaa.

Hoitotuote
ghd Advanced Split End Therapy

Mullistava hiustuote yhdistää hiusten hoidon ja muotoilun ainutlaatuisella tavalla. Haaroittuvia hiuslatvoja ravitsevan hoitotuotteen vahvistava koostumus tuo hiuksiin jopa 10 pesukertaa kestävää kiiltoa, sileyttä ja pehmeyttä. Latvahoitotuotteen sisältämät hoitavat tehoaineet aktivoituvat muotoilulaitteiden lämmöstä ja suojaavat hiuksia ulkoisilta rasitteilta. Tuotteen ainesosat rakennepaikkaavat vaurioituneita hiusosioita ja auttavat sitomaan hiuskuituja yhteen tuoden välittömän avun vaurioituneille latvoille.

VUODEN PARHAAT HAJUVEDET


Naisille
Boss The Scent For Her EdP

Ylellisen hajuveden kukkaishedelmäisessä tuoksussa on häivähdys herkullisia ja tyylikkään makeita gourmand-vivahteita. Naisellinen tuoksu aukeaa samettisilla persikan ja freesian sävyillä, jotka sekoittuvat osmanthuksen aprikoosisiin nuotteihin. Hajuveden pohjalla tuoksuvat pahdetut kaakaopavut, jotka tuovat hajuvedelle sille ominaisen herkullisen vivahteen.

Miehille
Diesel BAD EdT

Miehekkääseen, nahkatakkia muistuttavaan pulloon pakattu tuoksu yhdistää rohkeasti rouheita tupakan sävyjä ja suolaisia kaviaarin vivahteita. Addiktoiva ja sykettä nostattava tuoksu on täynnä pahan pojan vetovoimaisuutta.

VUODEN PARHAAT LUONNONKOSMETIIKKATUOTTEET 


Ihonhoitolinja
Neal's Yard Remedies Deliciously Ella

Ihonhoitolinjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä terveelliseen ruokavalioon keskittyvän suositun Deliciously Ella -blogin Ellan kanssa. Tuotteiden herkulliset tuoksut ravitsevat mieltä samalla kun ne pitävät yllä ihon hyvinvointia.

Meikkituote
rms beauty Master Mixer

Helmiäishohtoisen meikkituotteen iholle sulava koostumus sopii käytettäväksi sekä yksinään että yhdessä muiden huulille, poskille, silmille tai korostukseen käytettävien RMS Beauty -tuotteiden kanssa. Tuoteessa on kaikille ihosävyille sopiva trendikäs ruusukultainen sävy, joka sulautuu kauniisti iholle luoden heleän lopputuloksen.

Innovaatio
True Glue Natural Lash Adhesive

Ensimmäinen ripsiliima, jossa on täysin luonnonmukainen ja vegaaninen koostumus! Siveltimellä levitettävä lateksiton ripsiliima sopii käytettäväksi sekä ripsitupsuille että ripsinauhoille. Tekoripsille koko päivän kestävää kiinnitystä tuova liima sisältää biotiinia, riisiniöljyä ja kamomillauutetta eikä sen koostumus kuivata ripsiä tavallisten ripsiliimojen tapaan.