By Terry - ranskalainen tuotemerkki täynnä ylellisyyttä

24.2.2016

TÄTÄ TUOTEMERKKIÄ ET HALUA MISSATA! <br><br> Kirjoittanut: elevenin kauneustiimi

By Terryn takana on kosmetiikkamaailman arkkitehdiksi ja jopa meikkien Steve Jobsiksi tituleerattu ranskalainen Terry de Gunzburg, jonka tavoitteena on luoda ylellisiä ja ainutlaatuisia kosmetiikkatuotteita. Vertaaminen teknologiamaailman mullistajaan ei ole ollenkaan liioiteltua, sillä Terry arvostaa tyylikkäitä tuotteita, joissa on omaperäistä näkemystä, joita on ilo käyttää ja joista tulee käyttäjälleen sen myötä välttämättömyyksiä.


Lääketiedettä ja taidetta nuorena Pariisissa opiskellut Terry päätyi kouluttautumaan meikkitaitelijaksi ja sen myötä työskentelemään kuuluisien valokuvaajien kanssa. Vuonna 1985 Yves Saint Laurent palkkasi Terryn kehittämään merkin kosmetiikkalinjaa ja YSL Beauté -linjan taiteellisena johtajana toimiessaan hän kehittikin yhden kosmetiikkamaailman mullistavimmista keksinnöistä: kulttimaiseen nousseen YSL Touche Éclat -valokynän.

Vuonna 1998 oman kosmetiikkamerkkinsä By Terryn lanseerannut Terry tahtoo tuotteidensa olevan paitsi ylellisiä myös toimivia. Naisilla ei ole aikaa kerrostaa tuotteita, eli tuotteen on tehtävä ihmeitä jo yksinään, jolloin muutama laadukas kosmetiikkatuote riittää täydellisen lopputuloksen luomiseen.

Tutustu merkin suosikkituotteisiin:


By Terry Hyaluronic Hydra-Powder on kosmetiikkamaailman mullistava innovaatio, joka on hurmannut käyttäjänsä ympäri maailman! Ihoa suojaava väritön puuteri häivyttää juonteita ja ihohuokosia tehden ihosta sileämmän näköisen ja tuntuisen. Puuterin hyaluronihappoa ja mikrokokoisia mineraaleja sisältävä koostumus jättää kasvojen ihon heleäksi estäen samalla sen kiiltelyä. Ihoa kuivattamaton, mattainen puuteri sopii käytettäväksi paitsi meikin kiinnitykseen myös yövoiteen päällä: puuteri luo iholle kevyen, kosteutta sitovan hunnun, joka suojaa uudistuvia ihosoluja.

By Terry Hyaluronic Hydra-Powder, 40,70 eur.

Terry tunnetaan valokynien äitinä ja hänen oman meikkilinjansa valokynän kerrotaan olevan paranneltu versio hänen alun perin kehittämästään, maailman maineeseen nousseesta valokynästä. Valoaheijastavan By Terry Touche Veloutee -peiteainekynän monikäyttöinen koostumus sopii sekä häivyttämään tummia silmänalusia että juonteita ja tuomaan kasvoille heleytystä. Kynän leveä sivellinkärki levittää tuotteen iholle jättäen sille tasaisen ja mattaisen tuntuisen pinnan.

By Terry Touche Veloutee, 39,20 eur.

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow -luomiväripuikkojen ylellinen, luomille sulava koostumus sisältää tahitilaista mustista helmistä saatua puuteria. Pitkäkestoiset, kynämuotoon pakatut voidemaiset luomivärit ovat helppokäyttöisiä ja sävyjen intensiivisyyttä voidaan lisätä kerrostamalla tuotetta.

By Terry Ombre Blackstar Eye Shadow, 27,30 eur.

By Terry Light Expert Click Brush on valoa heijastava meikkivoide, joka on pakattu kätevään, kynämäiseen muotoon. Siveltimellä levittyvä kevyt tuote tuo kasvoille välittömästi heleyttä ja saa ihon pinnan näyttämään tasaisemmalta. Juonteita häivyttävä, hoitava koostumus auttaa pyyhkimään iholta väsymyksen merkit ja luo sille kauniin meikkipohjan.

By Terry Light Expert Click Brush, 49,10 eur.

Ovaalin muotoiset meikkisiveltimet ovat mullistamassa meikkimaailmaa ja By Terry Pinceau Brosse - Soft Buffer Foundation brush -meikkisivellin on niiden kärkiryhmässä. Siveltimen silkkisen pehmeät ja tarkasti muotoillut harjakset levittävät nestemäiset, voidemaiset ja puuterimaiset meikkipohjatuotteet kasvoille kauniin tasaisesti.

By Terry Pinceau Brosse - Soft Buffer Foundation Brush 42,20 eur.

Tutustu By Terry -tuotevalikoimaamme täällä.