11 kiinnostavaa uutuustuotetta

18.10.2017

KAUNEUSTIIMIMME POIMI SYKSYN KIINNOSTAVIMMAT UUTUUSTUOTTEET. TUTUSTU SUOSIKKEIHIMME! <br></br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

elevenin tuotevalikoima kasvaa jatkuvasti mielenkiintoisilla uutuuksilla. Kokosimme yhteen 11 tuotetta, joista kauneustiimimme on tällä hetkellä aivan erityisen innoissaan.

ghd Limited Edition Contour

Kreppitukka on täällä ja pöyhempänä kun koskaan! uusi ghd Limited Edition Contour -muotoilulaite kreppaa hiuksiin pientä lainetta, joka saa tukan näyttämään kuohkeammalta. Jos ajatus koko pään kreppaamisesta ei innosta, voi kreppiraudalla käsitellä esimerkiksi vain alempien hiusosioiden tyven, jolloin laineet itsessään jäävät piiloon, mutta tukasta tulee uskomattoman ilmavan ja tuuhean näköinen.

Hello Hair Hydrating Island Escape Mask

Kompaktiin pussiin pakattu hiusnaamio sisältää runsaasti hiuksia tehokkaasti ravitsevia ainesosia. Australialaisen tuotemerkin hiusnaamio auttaa palauttamaan hiusten elinvoimaisuuden ja pehmittämään hiusten karheita ja vaurioituneita kohtia. Hiusnaamion eteerisistä öljyistä, kuten limetistä, vaniljasta, greipistä ja kookoksesta, koostettu tuoksu vie ajatukset eksoottiselle paratiisisaarelle.

Estée Lauder Crystal Lash Top Coat

Pikkujoulukausi alkaa lähestyä ja juhlakauden look syntyy lisäämällä pilkettä katseeseen. Tavallisen ripsivärin päällä käytettävä päällysmaskara sisältää kimallehippuja, jotka saavat ripset säkenöimään. Rohkeimmat sipaisevat kimalletta myös kulmakarvoihin!

P ÜR Soiree Diaries Palette

Mineraalikoostumuksia hyödyntävä P ÜR Soiree Diaries Palette -luomiväripaletti sisältää 12 toisiaan täydentävää luomivärisävyä, joiden avulla syntyy sekä kevyen raikkaita päivämeikkejä että syvän intensiivisiä iltalookkeja. Helpoin silmämeikki syntyy yhdistämällä kolme rivissä peräkkäin olevaa luomiväriä toisiinsa käyttämällä niitä kulmaluulla, liikkuvalla luomella ja silmän varjostuksissa.

Beautyblender Swirl

Käsitteeksi muodostunut Beautyblender-meikkisieni on saanut uuden, trendikkään ja tyttömäisen tyylikkään kuosin. Marmorimaisesti värjätyn meikkisienen kekseliäs materiaali häivyttää peittävänkin meikkipohjan ihoon tasaisen kauniisti. Ihon pinta jää heleäksi ja lähes meikittömän näköiseksi, mutta silti tasaisen sävyiseksi. Supertähdet kautta maailman luottavat helppoon ja nopeaan Beautyblenderiin, eikä ihmekään!

Browfood Ultra Fine Pencil Duo

Kaksipäinen kulmakynä yhdistää kaksi erilaista sävyä, joiden avulla luot kauniit kulmakarvat. Kierrettävän kynän kärjet ovat erittäin kapeita, minkä ansiosta niiden avulla on mahdollista luoda helposti tarkkaa jälkeä. Kulmakynät hyödyntävät nanopeptidikoostumusta, joka yhdessä vihreän teen uutteen kanssa auttaa ravitsemaan kulmakarvoja ja luomaan suotuisat olosuhteet niiden kasvulle.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Metallic Matte Cream Lipstick

Huulipunien nestemäiset koostumukset luovat huulille upean, metallinhohtoisen lopputuloksen. Supersuosituista NYX PROFESSIONAL MAKEUP Liquid Suede Cream Lipstick -huulipunista inspiraantionsa saaneet nestemäiset huulipunat antavat moniulotteiselta näyttävän ja intensiivisen sävyn. Lopputulos takaa, etteivät huulesi jää huomiotta!

Yves Saint Laurent All Hours Foundation

Peittävän lopputuloksen luovan meikkivoiteen pitkäkestoinen koostumus käyttää hyväkseen joustavia pigmenttejä, jotka mukautuvat ihon liikkeen mukaan, minkä ansiosta meikki pysyy vastalaitetun näköisenä pitkään. Peittävyydestään huolimatta meikkivoide tuntuu iholla kevyeltä ja kosteuttavalta.

Rebecca Stella The Squad Palette

Ruotsalainen tv-julkkis ja vaatesuunnittelija Rebecca Stella on luonut oman kauneusbrändin. Rebecca on toiminut uransa aikana muotisuunnittelijana muun maussa Nelly.comille ja Solo-vaatekaupalle sekä toiminut juontajana lukuisissa ruotsalaisissa muoti- ja tyyliohjelmissa. Bloggaavan julkkisen tuotesarjaan kuuluva The Squad Palette -luomiväripaletti sisältää kaikki täydelliset sävyt niin arkeen kuin juhlaankin. Klassiset ja tyylikkäät sävyt häivyttyvät helposti ja pysyvät silmäluomilla pitkään.

Shiseido WASO Color Smart Day Moisturizer SPF 30

Ihoa kirkastavan päivävoiteen sävytetty koostumus tuo kasvoille pitkävaikutteista kosteutusta samalla kun se auttaa suojaamaan ihoa auringon UV-säteilyltä ja muilta ulkoisilta rasitteilta. Ihon sävyyn mukautuva sävytetty päivävoide sisältää runsaasta vesipitoisuudestaan tunnettua porkkanaa, jonka ravitsevat ainesosat auttavat pitämään ihon täyteläisen kosteutettuna ja hyvinvoivana. Ihosta tulee heleä ja tasaisemman sävyinen sekä täyteläisen kosteutettu ja suojattu.

Babor Christmas Calendar 2017

Ainutlaatuinen Babor-joulukalenteri valmistelee kasvojen ihon jouluun. Kalenteri sisältää 24 tehokasta ihonhoitoampullia, jotka rentouttavat ja heleyttävät ihoa vuoden kiireisimpänä aikana. Päivittäinen ampulli tehostaa ihonhoitoa ja jouluaattona saat nauttia hyvinvoivasta, terveen kuulaasta kasvojen ihosta.