3 x pinnitön hiustyyli

18.1.2017

KATSO OHJEET HELPPOIHIN KAMPAUKSIIN! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Minulle oli suunnaton helpotus huomata, että juhlakampauksia on mahdollista tehdä myös ilman pistäviä, hiuksia rikkovia ja kiristäviä pinnejä. Kampauksen väkerrys jää usein viime hetkeen ja vaikka olisi kyse kuinka yksinkertaisesta nutturasta, koko komeus on mahdollista tuhota parilla hieman huolimattomasti asetetulla pinnillä. Eikös vain kesken juhlapuheen kuriton kihara valahda silmille ja pinni lennähdä vierustoverin kahvikuppiin... Puhumattakaan koko päivän pahenevasta päänahan kiristelystä.

Hauskan mallisilla puhelinlankaponnareilla tehty kampaus pysyy aivan yhtä hyvin (ellei jopa paremmin) kuin tavanomainen pinnikampaus, mutta sen todellinen etu piilee hellävaraisuudessa: joustava ponnari säästää niin hiusten pintaa kuin päänahkaakin. Kaiken lisäksi kampaus on superhelppo purkaa!

Tähän artikkeliin on poimittu YouTuben hiustutoriaalien parhaimmistoa nimenomaan pinnittömien kampausten ja hiustyylien joukosta. Helpot video-ohjeet sopivat kaikille ja pieni sotkuisuus tuo kampaukseen vain kivaa fiilistä. Tyylien toteuttamiseen tarvitaan ainoastaan muutama Invisibobble-ponnari ja pari pienempää Invisibobble Nano -ponnaria.

Rennot kiharat

Loivat, surffilaineiksikin kutsutut kiharat valmistuvat nopeasti pelkästään Invisibobble-lenkkien ja föönin avulla. Mitä pienempiin osioihin hiukset lajittelee, sitä tiukemmat ja huolitellummat kiharoista tulee. Videosta poiketen kiharoiden alle kannattaa lisätä muotoilutuote, joka pidentää kiharoiden kestoa ja tuo niille ryhtiä. Seksikkäiden pörrökiharoiden alle täydellinen on BlowPro Beach Blow Texturizing Mist -suihke, joka antaa hiuksille rakennetta ja tuuheutta. Cutrin Chooz Fixing Spray puolestaan antaa tukevan pidon vapaana liehuville kiharoille.

Huoleton niskanuttura

Tämä videotutoriaali osoittaa pikkuisten Nano-ponnareiden kätevyyden! Kampauksen ydin on luoda Nanoja apuna käyttäen pieniä hiuslenkkejä, jotka kiristetään ja lopuksi avataan hennosti vetäen. Irtohaituvat taittuvat nätisti muun kampauksen sekaan eikä pieni sotkuisuus haittaa. Viimeistele rento tyyli hiuskoristeilla ja parilla suihkauksella kiiltosuihketta. Sebastian Flaunt Shine Shaker antaa kampaukselle upean kiillon ja riittävän viimeistelyn.

Juhlava solmukampaus

Kaunis ja trendikäs, osittain solmeiltu kampaus syntyy uskomattoman helposti. Jujuna on tehdä alimmasta ponnarista äärimmäisen tukeva kiristämällä se hyvin, jättäen kuitenkin samalla löysää Invisibobble-lenkkiä tuleville hiusosioille. Parin harjoituskerran jälkeen vaativampikin nuttura syntyy nopeasti!

Kuten videosta huomaa, puhelinlankaponnaria voi venyttää huoletta paljon. Mikäli ponnari ajan saatossa venyy, sen voi palauttaa helposti muotoonsa kuumalla vedellä.

Innostuitko kokeilemaan jotain kampauksista kotioloissa? Lataa kuva lopputuloksesta Instagramiin ja muista tägätä #elevenbeauty, jotta voimme jakaa kuvasi kanavissamme!