5 tehotuotetta vartalolle

4.10.2017

MYÖS VARTALON IHO KAIPAA HOITOA - KATSO TUOTEVINKIT IHON TEHOKKAASEEN UUDISTAMISEEN! </br></br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Syksy on kovaa aikaa paitsi kasvojen, myös vartalon iholle. Vartalon iho kaipaa yhtä lailla hemmottelua ja hoivaa, puhumattakaan intensiivisestä kosteutuksesta. Kotikylpylän perustaminen sujuu käden käänteessä: aluksi riittävät tehokas kuorinta ja ihotyypille sopiva kosteutustuote. Halutessaan myös vartalonhoitoa voi tehostaa monin eri tavoin ja tuottein.

Tässä artikkelissa kerrotaan parhaat vinkit vaikuttavaan ja tehokkaaseen vartalonhoitoon. Tavoitteena on pehmeä, kosteutettu ja mukavan tuntuinen iho - unohtamatta tietenkään viikottaista rentoutumista kauneudenhoidon parissa!

Kaikki alkaa kuorinnasta! Kuorinta stimuloi ihon pintaverenkiertoa, poistaa kuollutta ihosolukkoa ja tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen. Vartalon ihon voi kuoria esimerkiksi kuivaharjalla tai käyttää vartalolle varta vasten suunniteltuja, suola- tai sokeripohjaisia kuorinta-aineita.

Ihanien ECOCOCO-tuotteiden pohjana on 100% sertifioitu, luomulaatuinen kookosöljy. Merisuolaan pohjautuvia vartalonkuorintoja on saatavilla erilaisilla tuoksuilla, jotka sopivat eri ihotyypeille. Lavender Body Scrub tuoksuu laventelille ja auttaa etenkin kuivaa ihoa. Kirpeän tuoksuinen Lime Body Scrub puolestaan ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja hedelmäinen, runsaasti antioksidantteja sisältävä Guava Body Scrub sopii jo ikääntyvälle iholle. ECOCOCO Vanilla Body Scrub sopii kaikille ihotyypeille. Mikä parasta - kaikki ECOCOCO-kuorinnat ovat koostumukseltaan vegaanisia!

Päivittäinen kosteutus on vartalonhoidon a ja o! Olipa suosikkisi sitten nopeasti imeytyvä, maitomainen vartalotuote tai runsaan ravitseva vartalovoi, säännöllisyys on kosteutuksen avainsana. Helpointa ihon voiteen levitys on heti kuorinnan ja suihkun jälkeen, jolloin voiteen tehoaineet myös imeytyvät ihoon paremmin. Mukavuudenhaluinen vartalonhoitaja säilyttää pumppupulloa yöpöydällä ja yhdistää kosteutuksen iltarutiineihin.

Biotherm Lait Corporel Water Lover on ikoninen vartaloemulsio, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Sitrusuutteita sisältävässä emulsiossa on raikas tuoksu sekä kevyt ja tahmaamaton koostumus. Nyt saatavilla kätevässä pumppupullossa, jossa on Limited Edition Water Lover -kuviointi.

Neal's Yard Remedies Wild Rose Body Elixir on tehokkaasti ihoa kosteuttava ja ravitseva kosteusvoide. Ruusunmarjaöljyä ja acai-marjoja sisältävän voiteen C-vitamiinia ja antioksidantteja hyödyntävä koostumus auttaa heleyttämään ihoa. Wild Rose Body Elixir sisältää myös runsaasti iholle tärkeitä rasvahappoja. Luonnonkosmetiikkaa!

Clinique Deep Comfort Body Butter -vartalovoi sopii etenkin kuivalle iholle. Silkkinen vartalovoide sopii erityisesti esimerkiksi kyynärpäiden, polvien ja kantapäiden iholle pitämään sen pehmeänä ja miellyttävän tuntuisena läpi päivän.

Ihon uudistaminen on helpompaa kuin uskoisi! Markkinoilla on tarjolla monenmoista tuotetta ihon ongelmien täsmähoitoon. Yksi erittäin tehokas hoitometodi ihon tasoittamiseksi on dermarollaus eli ihon mikroneulaus. Mikroneulausrulla luo ihoon pieniä kanavia, jotka edesauttavat tehoaineiden imeytymistä. Varta vasten mikroneulauslaitteen kanssa käytettäväksi suunnitellut seerumit sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka uudistavat ihoa ja häivyttävät näkyvistä muun muassa selluliittia.

Swiss Clinic Anti-Cellulite Kit -pakkaus sisältää kaiken, mitä vartalon ihon uudistamiseen tarvitaan. Pakkaus sisältää mikroneulauslaitteen lisäksi neulauksen jälkeen käytettävän Swiss Eraser Gel -hoitoseerumin sekä hoitotulosta tukevan Swiss Eraser Cream -hoitovoiteen. Öljytön hoitoseerumi imeytyy iholle nopeasti ja pääsee mikroneulauksen ansiosta vaikuttamaan syvällä. Levittämällä iholle hoitovoidetta 12 tuntia neulaksen jälkeen voidaan vaikutusta tehostaa entisestään.

Kaikki elevenin vartalonhoitotuotteet löydät tämän linkin kautta.