Blithe - Edistyksellistä korealaista ihonhoitoa

14.4.2017

OLE ASKEL EDELLÄ MUISTA JA TUTUSTU KOREALAISEN TUOTEMERKIN NEROKKAISIIN INNOVAATIOIHIN! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi


Me elevenillä rakastamme innovatiivista kosmetiikkaa. Tämän vuoksi olemmekin aivan suunnattoman innoissamme saadessamme lanseerata Suomen kosmetiikkamarkkinoille tuotemerkin, joka kulkee edistyksellisistä kosmetiikkamarkkinoistaan tunnetun Etelä-Korean kosmetiikkamarkkinoiden yhtenä nokkelimmista suunnannäyttäjistä.Korealainen Blithe on tullut tunnetuksi edistyksellistä teknologiaa ja innovatiivisia koostumuksia hyödyntävistä tuotteistaan. Merkki ei tarjoa laajaa tuotevalikoimaa, mutta sen jokainen tuote on sitäkin tarkemmalla asiantuntemuksella ja nerokkuudella kehitetty.

Siinä missä moni korealainen tuotesarja perustuu useisiin ihonhoidon vaiheisiin, jotka saattavat venyttää päivittäisen ihonhoitorutiinin suoranaiseksi rituaaliksi, on Blithe halunnut tehdä tuotteita, jotka tekevät ihonhoidosta nopeaa tehokkuudesta tinkimättä - tuotesarja on siis kuin luotu meille suomalaisille, jotka haluamme usein pitää ihonhoitomme helppona.

Splash Mask -kasvonaamiot

Blithen läpimurto maailmalla tapahtui merkin lanseerattua Patting Water Pack -kasvonaamiot, jotka ovat tulleet toimintaperiaatteensa vuoksi tunnetuiksi roiskutettavina splash mask -naamioina. Vesimäisiä naamioita voidaan käyttää kahdella tavalla ja niiden ideana on tuoda iholle perinteisen kasvonaamion aikaansaama vaikutus ennätysajassa. Kukapa ei innostuisi ajatuksesta, että iholle voi roiskia kasvonaamion vaikutukset 15 sekunnissa suihkussa käydessään!

Ihoa hellivät hoitonesteet

Essencet eli hoitonesteet ovat Aasiasta lähtöisin oleva tuoteryhmä, joita käytetään puhdistetulla iholla ennen seerumin levitystä. Toisin kuin kasvovedet, hoitonesteet eivät enää viimeistele ihonpuhdistusta, vaan ovat jo ensimmäinen vaihe sen hoidossa ja kosteutuksessa eikä niitä siksi levitetä iholle vanulapulla. Blithe tarjoaa kämmeniltä iholle taputeltavia hoitonesteitä kolmella erilaisella koostumuksella, jotka valjastavat luonnon tehoaineet ihon hyväksi. Miltä kuulostaisi viiden energisoivan juuren, kahdeksan ravitsevan pavun tai yhdeksän siemenuutteen ihoa hellivä sekoitus?

Hybridiseerumit

Blithen Pressed Serum -nimellä kulkevat hybridituotteet yhdistävät nerokkaalla tavalla seerumin tehokkaat vaikutukset kevyeen voidekoostumukseen. Helppokäyttöiset tuotteet hoitavat, ravitsevat, kirkastavat ja kosteuttavat ihoa seerumin ja kosteusvoiteen tapaan yhdellä monipuolisella koostumuksella. Saatavilla on kolme erilaista versiota:

  • Pressed Serum Crystal Ice Plant sisältää 63 % jääruohokasvin uutetta, joka tuo iholle sitä viilentävää kosteutusta ilman rasvaista tunnetta ja sopii täydellisesti rasvoittuvalle iholle ja lämpimään ilmastoon.
  • Pressed Serum Tundra Chaga sisältää 60 % pakurikääpäuutetta koskemattomalta tundra-alueelta. Iholle sulava hoitotuote sopii erityisesti ikääntyvän ihon hoitoon häivyttämään kasvoilta juonteita ja tuomaan iholle kirkkautta.
  • Pressed Serum Velvet Yam sisältää 68.5 % jamssiuutetta, jonka avulla ihosta tulee kosteutettu ilman rasvaista tunnetta. Tuote sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Kangasnaamiot

Korealaiset rakastavat kangasnaamioita, joiden avulla iholle on mahdollista imeyttää runsaasti sitä hoitavia tehoaineita. Kangasnaamioiden taika piilee niiden sisältämässä seerumissa, joka imeytyy iholle voidekoostumuksia syvemmälle ja jonka imeytymistä tehostaa aktiiviaineiden haihtumista ehkäisevä kangas. Blithe Blue Zone Marine Intensive Mask -kangasnaamiot myydään kahdeksan naamion pakkauksissa ja saatavilla on kaksi erilaista versiota, jotka hyödyntävät merellisiä tehoaineita.

Tutustu Blithe-tuotteisiin täällä!