Esittelyssä Cloud Nine The Touch

12.2.2017

TUTUSTU MUOTOILURAUTAAN, JOKA LÄMPENEE HETKESSÄ SEKÄ LUO VAIVATTA JA ENNÄTYSAJASSA SILEÄN JA SUORAN TUKAN TAI UPEAT KIHARAT! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Olen erittäin aamu-uninen ihminen, joten aamuni koostuvat nopeasti suoritettavista kauneudenhoitorutiineista. Vuosia jätin suosiolla suurimman osan ajasta hiukseni arkisin laittamatta tyytyen hätäponnareihin, sotkunutturoihin tai muuten vaan huolettomiin hiustyyleihin, mutta jo useiden kuukausien ajan minäkin olen ollut hiukseni aamuisin huolittelevaa tyyppiä - kiitos ennätysnopeasti lämpenevän Cloud Ninen The Touch -muotoiluraudan.


Cloud Ninen takana on vakuuttava tarina. Sen perustaja, hiusalan ammattilainen Rober Powls, oli nimittäin alun perin yksi ikonisen ghd-merkin perustajista. Robertin ja ghd:n tiet kuitenkin erkanivat ja herra lähti omille teilleen perustaen lopulta uuden hiuslaitteita valmistavan yrityksen, Cloud Ninen. Robertin uudessa tiimissä työskentelivät myös hänen kaksi poikapuoltaan, jotka olivat työskennelleet hänen kanssaan jo ghd:llä. Cloud Nine nousikin nopeasti tunnetuksi hiuslaitemerkiksi ja siitä tuli äkkiä ykköspaikkaa pitäneen ghd:n haastaja.

Yksi merkin suosituimpia laitteita on The Touch -muotoilurauta, jonka nimi tulee sen ainutlaatuisesta teknologiasta. Maailman ensimmäisessä automaattiraudassa ei nimittäin ole virtanappia vaan se kytkytyy päälle automaattisesti kun rauta on kytkettynä virtalähteeseen ja sen levyjä painetaan toisiaan vasten.

Markkinoiden nopeimmin lämpenevänä markkinoitu rauta lämpenee hetkessä käyttövalmiiksi ja siinä on kaksi käyttölämpötilaa: 165 asteinen asetus sopii ohuemmille hiuksilla ja 195 asteinen puolestaan paksummille. Lämpötilan valinta on yhtä helppoa kuin virrankin kytkeminen: levyjä napautetaan kolmesti toisiaan vasten ja raudan lämpötila nousee tai laskee hetkessä.

Jos rautaa ei käytä puoleen minuuttiin, sammuu se automaattisesti, mutta lämpenee jälleen takaisin viimeksi valittuun lämpötilaan, kun levyjä taas painaa toisiaan vasten. Paitsi että tämä varmistaa, ettei rauta jää käytön jälkeen päälle, säästää se myös energiaa, mikäli hiustenlaittoon tulee keskeytyksiä.

Cloud Nine The Touch -muotoiluraudassa minuun onkin vedonnut juurikin sen käyttönopeus. Koska rauta on käyttövalmis lähes välittömästi eikä sen kuumenemista tarvitse odotella, tulee siihen tartuttua aamulla pienessä kiireessäkin. Koska rauta myös liukuu hiuksissa vaivatta, sujuu varsinainen hiustenmuotoilukin sillä aivan ennätysajassa.

Omat hiukseni ovat laadultaan suorat, mutta usein minulla on aamuisin vastassa pieni pörröisyys, joka kuitenkin taltuttuu The Touch -raudalla hetkessä. Useina aamuina käytänkin noin puoli minuuttia tai minuutin vetääkseni hiusteni latvat äkkiä suoriksi ja sileiksi. Vaihtelen piikkisuorien ja kevyesti taipuvien latvojen välillä kääntäen rautaa kevyesti latvoja kohti edetessäni. Joinakin aamuina käytän aikaa jopa huimat kolme minuuttia ja käännän rautaa enemmän luodakseni hiuksiini hetkessä loivat kiharat.

Paitsi että rauta muotoilee hiukset nopeasti, tekee se myös kestävää jälkeä. Yleensä riittääkin, että muotoilen hiukseni vain niiden pesemisen jälkeisenä aamuna ja sen jälkeen voin olla taas muutaman päivän koskematta rautaani. Loivia kiharoita on yleensä vaikeaa saada kestämään, mutta en itse usein käytä edes hiuslakkaa kiharoideni kiinnitykseen ja silti tukkani pysyy laineikkaana!

Paras lopputulos syntyy tietysti aina, kun hiukset pohjustaa niiden muotoilua tukevilla tuotteilla ja kampauksen kiinnittää vielä hiuslakalla. Silloin tukkani näyttää joka aamu kuin vasta laitetulta, vaikka sen muotoilusta olisi jo muutama päivä.

Cloud Nine The Touch -rauta on ollut käytössäni kohta jo puoli vuotta ja rakkauteni sitä kohtaan syvenee päivä päivältä. Minulla on kokemusta useista hyvistä muotoiluraudoista, mutta koskaan ennen ei minkään raudan kanssa oli ollut näin nopeaa ja vaivatonta luoda näin kestäviä hiustyylejä.

Tarkemmat tiedot tuotteesta löytyvät täältä.