Colorista - hiusväri, joka sopii persoonaasi

23.2.2017

JOS AJATUS PASTELLISÄVYISESTÄ YKSISARVISTUKASTA HOUKUTTELEE, MUTTA ET HALUA SITOUTUA SIIHEN PYSYVÄSTI, ON COLORISTA SIIHEN RATKAISU! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Oletko haaveillut salaa vaaleanpunaisesta hattaratukasta, pastellisävyisistä yksisarvishiuksista tai räiskyvän turkoosista kuontalosta? Jos ajatus on kutkutellut mielessäsi, mutta et ole uskaltanut vielä ryhtyä toimiin sen toteuttamiseksi, on meillä sinulle ilouutisia!L'Oréal Paris on lanseerannut uuden Colorista-hiusvärilinjan, jonka tarkoituksena on sen nimen mukaisesti tuoda elämään väriä. Paitsi että tuotelinja sisältää valikoiman trendikkään värin luovia kestovärejä, kuuluu siihen myös tuotteita niille, jotka eivät halua sitoutua värikkäämpään tukkaan pitkäksi aikaa.

Colorista Washout

Colorista Washout -hiusvärit peseytyvät hiuksista pois 1-2 viikossa sävystä riippuen. Vähitellen hiuksista pesussa haalistuvat sävyt on tarkoitettu erityisesti vaaleille, vaalennetuille ja raidoitetulle hiuksille persoonallisten efektien luomiseen. Saatavilla on niin hempeitä pastellisävyjä kuin voimakkaammankin värin tuovia vaihtoehtoja.

Colorista Spray

Jos viikko tai pari värikkäässä tukassa tuntuu yhä liian pitkältä ajalta, voi hiuksille hakea väriä suihkutettavasta sävytteestä, joka lähtee pois jo ensimmäisellä pesukerralla. Helppokäyttöinen spray-väri kuivuu nopeasti eikä jätä hiuksiin raskasta tunnetta. Hiusväri näkyy välittömästi sekä vaaleissa että tummissa hiuksissa.

Colorista-tuoteperheeseen kuuluu myös hempeille pastellisävyille täydellisen vaalean pohjan luova Colorista Bleach -vaalennusaine, hiuksiin trendikkäät balayage-raidat tekevä Colorista Balayage -tuote sekä liukuvärjätyn vaalennuksen tuova Colorista Ombré -vaalennusaine.

Reset with violet.
Be peachy.
Reborn as a unicorn.
Road to the sky is a rainbow.
Be self-made. Be a mermaid.
Do it your way.
Remeber: Pink is the new black.
Löydät koko Colorista-tuotevalikoiman täältä.