COSRX - Tästä merkistä puhuvat kaikki

16.8.2017

KOREALAINEN COSRX ON VALLOITTANUT SUOMEN. KATSO MERKIN MUST HAVE -TUOTTEET! <br><br/> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Yksi tämän hetken ylivoimaisesti puhutuimmista ihonhoitosarjoista on eteläkorealainen COSRX. Maailman maineeseen nousseesta tuotemerkistä on tullut hetkessä menestys myös Suomen kosmetiikkamarkkinoilla eikä ihme - COSRX-tuotteet ovat laadultaan ja tehokkuudeltaan aivan omaa luokkaansa!COSRX-tuotteet pyrkivät tuomaan iholle maksimaalisen hoitovaikutuksen minimaalisella ihoärsytyksellä. Merkki satsaa laadukkaisiin ainesosiin luksuspakkausten sijaan sekä pakkaa tuotteet reilun kokoisiin pulloihin ja purkkeihin, mutta myy niitä silti huokeaan hintaan. Merkki yhdistää vaikuttavat kosmeettiset ainesosat luonnon tehoaineisiin muodostaen tuotteita, jotka vastaavat ihon omiin tarpeisiin.

COSRX pyrkii kommunikoimaan asiakkaidensa kanssa suoraan mahdollisimman paljon eikä satsaa siksi isoihin markkinointikampanjoihin. Merkin tuotteet ovatkin tulleet monille tutuiksi nimenomaan blogien, Instagramin, YouTube-videoiden ja korealaisesta kosmetiikasta innostuneiden ystävien kautta, mikä kertoo niiden toimivuudesta: jokainen tuotteita kokeillut tahtoo jakaa positiivisia kokemuksiaan muille.

Nämä ovat elevenin kauneustiimin COSRX-suosikit:

COSRX Good Morning Low pH Gel Cleanser -puhdistusgeeli auttaa puhdistamaan kasvojen iholta sille yön aikana kertyneen kuolleen ihosolukon ja talin. Puhdistusgeelin lievästi hapan koostumus on iholle optimaalinen ja luo esimerkiksi AHA- ja BHA-happoja sisältäville hoitotuotteille optimaalisen toimintaympäristön. Puhdistusgeeli sisältää ihon rasvoittumista kontrolloivaa teepuuöljyä, joka auttaa supistamaan ihohuokosia. Tuotteen sisältämä luonnollinen BHA-happo auttaa silottamaan ihon pintaa ja ehkäisemään epäpuhtauksia.

13,80 € / 150 ml

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence on trendikästä etanaseerumia sisältävä hoitoneste, joka suojaa ihoa kosteuden haihtumiselta samalla kun se pitää ihon pinnan pehmeän tuntuisena. Hoitonesteen hyödyntämä ravinteikas 96% etanaseerumi auttaa pitämään ihon kosteutettuna läpi päivän ja palauttamaan sille sen elinvoimaisuutta. Etanaseerumi tunnetaan myös ihoa korjaavasta vaikutuksestaan, minkä ansiosta tuote sopii niin kuivasta ja hilseilevästä ihosta kuin epäpuhtauksien jättämistä jäljistäkin kärsiville.

21,70 € / 100 ml

COSRX BHA Blackhead Power Liquid on yksi maailman suosituimmista tehotuotteista mustapäitä vastaan. Nopeasti ja tehokkaasti vaikuttava hoitoneste sisältää 4% luonnollisia BHA-happoja, jotka auttavat irrottamaan ihohuokosia tukkivaa talia ja kuollutta ihosolukkoa ehkäisten mustapäiden muodostumista. Paju-uutetta ja niasiiniamidia hyödyntävä hoitoneste kuorii ihoa hellästi auttaen kirkastamaan sitä. Samalla hyaluronihappo tuo ihon pinnalle suojaavaa kosteutta. Ihosta tulee puhdas ja heleä sekä täyteläisen kostetun näköinen.

23,70 € / 100 ml

COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid -hoitonesteen hellästi kuoriva koostumus auttaa tekemään ihosta heleämmän näköisen ja tasaisemman sävyisen. Hotoneste hyödyntää 75% omenavettä, joka sisältää luonnostaan luonnollisia AHA-happoja ja glykolihappoa, jotka irrottavat ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa samalla kun ne kosteuttavat ihoa. Tukeutuneita ihohuokosia avaava hoitoneste sisältää lisäksi vitamiineja ja muita luonnollisia kosteuttajia, jotka yhdessä 7% AHA-happojen kanssa auttavat tekemään ihosta heleäämän ja elinvoimaisemman näköisen. Hoitonesteen hellävarainen koostumus sopii myös helposti ärtyvälle ja herkälle iholle.

21,70 € / 100 ml

COSRX Oil Free Ultra Moisturizing Lotion -kosteusemulsion 70% koivunmahlaa sisältävä koostumus auttaa hoitamaan ja kosteuttamaan herkkää ja helposti ärtyvää tai vasta kuorittua ihoa. Ohuen emulsion kevyt ja öljytön kosteusemulsio rauhoittaa ihoa samalla kun se tuo sille tehokasta kosteutusta ilman rasvaista tunnetta. Hellävarainen hoitotuote on kehitetty erityisesti täydentämään merkin AHA- ja BHA-happoja sisältäviä hoitotuotteita, joilla on ihoa kevyesti kuoriva vaikutus.

23,70 € / 100 ml

Löydät koko COSRX-valikoimamme täältä.

Kerro meille kommenteissa omat COSRX-suosikkisi!