Elemis - hoitolasarjojen kuninkaallinen

22.12.2017

Tiesitkö tämän ylellisestä brittiläisestä hoitolasarjasta? <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Elemis on vuonna 1990 perustettu isobritannialainen tuotemerkki, jonka palkittuja tuotteita käytetään nykyään yli 1600 ylellisessä kylpylässä ja kauneushoitolassa ympäri maailman. Tämän lisäksi niitä myydään myös tunnetuissa tavarataloissa ja kosmetiikkamyymälöissä.

Kuva: Instagram @elemis

Elemiksen sydämessä on holistinen lähestymistapa, jossa ihmisiä käsitellään kokonaisvaltaisesti. Kauneudenhoito ei ole pelkkä ihon pinnan hoitoa ja ihonhoitotuotteiden lisäksi myös mm. henkisellä hyvinvoinnilla on merkitystä. Runsaasti luonnollisia aktiviaineita sisältävät Elemis-tuotteet ovat tunnettuja aromaterapeuttisista tuoksuistaan, jotka tukevat hyvinvointia edistävää vaikutusta.

Tuotemerkin taustalla on Irlannista kotoisin oleva Noella Gabriel, joka opiskeli New Yorkissa holistista terapiaa. 22-vuotiaana hän perusti yhdessä jooga-opettajana toimineen siskonsa kanssa kotikyläänsä terveysruokia ja hyvinvointituotteita myyvän liikkeen, joka oli tuohon aikaan jotain aivan uudenlaista.

Kuva: Instagram @elemis

Nykyään Elemis-tuotteista nauttii joka vuosi yli 6,5 miljoonaa kuluttajaa. Yritys on kauneushoitolamerkkien tärkein vaikuttaja ja trendien näyttäjä keksintöjen ja innovatiivisuuden saralla. Elemiksen menestyksen taustalla on onnistunut yhdistelmä tehokkaita luonnollisia ainesosia, viimeisintä teknologiaa ja tutkitusti todistettuja hoitotuloksia.

Suositut Elemis Day Spa -hoitolat tarjoavat asiakkaille monipuolisen valikoiman hyvinvointia tukevia hoitoja. Samalla ne stimuloivat alitajuisesti kaikkia aisteja mahdollistaen ihon, kehon ja mielen yhteisen hoidon. Jokainen merkin kauneushoitoloiden hoidoissa käytetty tuote on myynnissä myös asiakkaille, minkä ansiosta kauneudenhoitoa ja hyvinvoinnin tukemista on mahdollista jatkaa hoitolaelämyksen jälkeen myös kotona.

Kokeile: Elemis Herbal Lavender Repair Mask

elevenin kauneustiimin Elemis-suosikkeihin kuuluu merkin laventelia sisältävä kasvonaamio, joka sopii erityisesti epäpuhtauksiin taipuvaiselle sekaiholle kuin unelma. Kasvonaamio sisältää iholta epäpuhtauksia ja liiallista rasvaisuutta imevää kaoliinisavea, mutta sen lisäksi se sisältää myös mm. kasviöljyjä ja karitevoita, jotka ravitsevat ihoa. Ihoa rauhoittavien ainesosien ansiosta naamio sopii loistavasti myös herkän ihon hoitoon. Naamio jättää iholle puhtaan, mutta pehmeän ja ravitun tunteen.

Lue lisää naamiosta täältä.

Hinta: 46,10 / 75 ml

eleven Christmas Calendar- joulukalenterin 23. luukku sisälsi matkakokoisen Elemis Herbal Lavender Repair Mask -kasvonaamion.

Oletko kokeillut Elemis-tuotteita? Kommentoi alle!

Kuva: Instagram @elemis

LUE MYÖS NÄMÄ

Nuorekkaampi iho kasvovedellä?

Vallankumouksellinen uutuus: kuiva kangasnaamio!

Esittelyssä hittituote: Pixi Glow Tonic