Esittelyssä hittituote: Pixi Glow Tonic

22.1.2017

TÄMÄ ON SE KASVOVESI, JOSTA KAIKKI PUHUVAT! <br><br> Kirjoittanut: Virve - elevenin kauneustiimi

Joko olet kokeillut Pixin hypetettyä Glow Tonic -kasvovettä?

Mikä?

Pixin Glow Tonic on alkoholiton kasvovesi, jonka hellävaraisesti kuoriva koostumus energisoi ja heleyttää kasvojen ihoa. Kaikille ihotyypeille sopivalla kasvovedellä on lisäksi ihoa kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Kosmetiikkabloggaajat, kauneusalan ammattilaiset ja naistenlehdet ympäri maailman ovat vannoneet rakkauttaan tälle taikanesteelle.

Miksi?

Kasvoveden ihoa kevyesti kuorivalla koostumuksella on useita ihoa hyödyttäviä vaikutuksia. Paitsi että se viimeistelee ihonpuhdistuksen poistamalla ihon pinnalta loputkin epäpuhtaudet auttaa se samalla myös häivyttämään iholta esimerkiksi laajentuneita ihohuokosia. Puhdas iho on myös vastaanottavaisempi sitä helliville ainesosille, minkä ansiosta muut ihonhoitotuotteet pääsevät vaikuttamaan sillä paremmin. Eniten kehuja kasvovesi on kuitenkin saanut sen ihoa heleyttävästä ja energisoivasta vaikutuksestaan.

Miten?

  • 5 % Glykolihappo: AHA-happoihin lukeutuvaa glykolihappoa käytetään irrottamamassa ihon pinnalta sitä samentavaa kuollutta ihosolukkoa ja kirkastamassa ihoa. Glykolihappoa käytetään paljon ihonhoitotuotteissa, jotka on kehitetty ikääntyvälle tai epäpuhtauksiin ja mustapäihin taipuvaiselle iholle.

  • Ginseng: Ginsenguute tehostaa ihon mikroverenkiertoa ja energisoi ihoa. Mikroverenkierron tehostaminen heleyttää ihoa ja tukee ihonhoitotuotteiden aktiiviaineiden vaikutusta iholla.

  • Aloe vera: Aloe vera on tunnettu rauhoittavista ja kosteuttavista ominaisuuksistaan.

Milloin?

Kaiken ikäisille käyttäjille sopiva kasvovesi sopii viimeistelemään kasvojen ihonpuhdistuksen sekä aamuisin että iltaisin. Iho kannattaa kuitenkin totuttaa glykolihappoa sisältäviin tuotteisiin vähitellen, sillä se saattaa ärsyttää joidenkin ihoa ja aiheuttaa sillä punotusta. Kasvovettä voi kokeilla käyttää aluksi esimerkiksi kerran päivässä joka toisena päivänä ja lisätä käyttökertoja vähitellen.

Mitä mieltä?

Omalle iholleni muodostuu helposti epäpuhtauksia, mutta samalla sen pinta kuivuu, mikä puolestaan voi samentaa ihoa. Käytin tuotetta aluksi noin viikon ajan joka ilta ja huomasin ihoni näyttävän selkeästi kirkkaammalta ja heleämmältä. Vaikutus oli niin vakuuttava, että aloin lopulta viimeistelemään ihonpuhdistukseni sillä myös aamuisin. Nyt olen täysin koukussa sen ihoa kirkastavaan vaikutukseen!

Kuorivasta vaikutuksestaan huolimatta kasvovesi ei tuntunut kuivattavan ihoani tai saavan sitä kiristelemään. Päin vastoin tuntui, että kasvoveden kosteuttavat ainesosat jättivät ihoni pinnalle pehmeän ja hoidetun tunteen. Tästä tuli uusi suosikki!

Mitä muut sanovat?

Mistä?

Löydän Pixi Glow Tonic -kasvoveden verkkokauppamme valikoimasta täältä. Saatavilla on myös kätevä matkapakkaus, jossa kasvovesi on valmiiksi imeytetty lappuihin.