Huulipunavallankumous - Matte Shaker on täällä!

2.4.2017

IKUISUUDEN KESTÄVÄ, UPEAN PIGMENTTINEN JA TRÉS CHIC! </br> </br> Kirjoittanut: Elisa - elevenin kauneustiimi

Huulipunauutuus, joka todella kestää koko päivän... Voiko tämä olla tottakaan? Lancôme on tuonut markkinoille kekseliään, tyynyapplikaattorilla levitettävän Matte Shaker -huulipunan, jonka värikylläisyys on vailla vertaansa. Huulilla valloittavan samettiseksi kuivuva mattapuna tuntuu kuivattavan sijaan keveältä ja hoitavalta ihoa vasten. Laaja värikirjo mahdollistaa luovan yhdistelyn ja tiukasti kiinnittyvä koostumus pitää punan paikoillaan, ihan totta, koko päivän!

Arvatkaapa, olemmeko täällä elevenillä innoissamme tästä huulipunavallankumouksesta? Liity mukaan ja poimi inspiraatiota tuotteen käytöstä alla olevilta ohjevideoilta. Videoilla Lancômen luova johtaja Lisa Eldridge näyttää, mihin kaikkeen Matte Shaker taipuu osaavissa käsissä.


Aina trendikäs liukuväri #ombre


Ombre-tyyli tuo huuliin täyteläisyyttä ja muhkeutta. Liukuvärityylin idea on korostaa huulten keskiosaa vaaleammalla värillä, kun taas ulkoreunoilla käytetään tummaa sävyä syventämässä vaikutelmaa. Videolla käytetty Matte Shaker -pari Kiss Me Cherie ja Energy Peach ovat ihanteellinen kombo lookin toteutukseen!

Ensin huulet kannattaa huolitella punaisella huultenrajauskynällä, joka tekee meikistä astetta tarkkarajaisemman. Kun rajaus on valmis, levitetään tummempaa Kiss Me Cherie -sävyä koko huulille. Kun tumma sävy on kuivunut mattapintaiseksi, on aika korostaa huulten keskiosaa taputellen siihen kauniisti häivyttäen Energy Peach -sävyä.


Vivahteikas yhdistelmä mattaa ja kiiltoa #multi-dimensional


Mikäli mattapinta ei aina miellytä, voi Matte Shakerin yhdistää helposti sen sisartuotteeseen Lancôme Juicy Shakeriin. Kestävä mattapinta pitää huulimeikin pohjan tasaisen värisenä, kun taas läpikuultava huulikiilto antaa sävylle moniulotteisuutta. Erilaisia sävyjä yhdistelemällä voi löytää oman, persoonallisen tunnusmeikkinsä!

Lookin luominen aloitetaan rajaamalla huulet sopivalla rajauskynällä. Seuraavaksi tartutaan Matte Shaker -sävyyn Pink Power, jota levitetään kauttaaltaan huulille. Kokonaisuuden viimeistelee Juicy Shaker -kiillon sävy Berry In Love - jossa on muuten vastustamattoman herkullinen tuoksu.

Joko olet tutustunut Matte Shaker -uutuuksiin?